Урок Цікаво про Японію

Про матеріал
Японія – це країна, яка тривалий час була закритою від іноземців. Завдяки цьому в Японії сформувався свій неповторний колорит, який вабить туристів з усього світу. Японія – одна з найбезпечніших країн...
Перегляд файлу

Цікаво про Японію

Японія – це країна, яка тривалий час була закритою від іноземців. Завдяки цьому в Японії сформувався свій неповторний колорит, який вабить туристів з усього світу.

Японія – одна з найбезпечніших країн. У Токіо навіть малі діти можуть самостійно користуватися громадським транспортом. Однак слід бути обережними в годину пік у метро під час тисняви.

На півночі Японії часто підігрівають вулиці, щоб не було ожеледиці. Однак в будинках не передбачають централізованого опалення. Зазвичай Японці самостійно обігрівають своє житло, частіше за все за допомогою кондиціонерів.

На мобільні телефони японців приходять повідомлення ​​системи екстреного оповіщення про природні катаклізми. Навіть у великих містах забутий телефон/велосипед/будь що ніхто не чіпатиме, хіба занесуть в бюро знахідок.

В Японії дуже мало найманих працівників з інших країн. Це пов’язано з тим, що згідно із законом мінімальний розмір зарплати для іноземного працівника вищий середньої зарплати японця. Японці дуже працелюбні. Часто вони затримуються на роботі допізна і рідко беруть відпустку.

Японці дуже серйозно ставляться до шлюбу . Зазвичай японці створюють сім’ї у віці близько 30 років, коли вже мають певну фінансову стабільність. В Японії молодь і подекуди старші люди досить екстравагантно одягаються. Японці люблять відвідувати громадські лазні та басейни. В таких закладах часто немає поділу на жіночі і чоловічі зали.

Цікавим фактом про Японію є й те, що зазвичай японці не використовують багато прянощів під час приготування їжі. Вони замінюють їх соєвими соусами. Японці полюбляють снідати рисом з соєвими бобами. У японських магазинах можна знайти дивні для нас смаки продуктів. Наприклад, томатний газований сік або чіпси із солодким смаком. Японці дуже шанобливо ставляться до трапези. Під час їжі вони можуть розповідати про свої смакові відчуття і гучно сьорбати. Обов’язково похваліть їжу, інакше японці подумають, що ви неввічливі.

1

 

docx
Додано
4 травня 2023
Переглядів
187
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку