Урок доброти. «Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий.»

Про матеріал
«Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий.»«Співчуття до тварин так тісно пов’язане з добротою характеру, що можна з упевненістю стверджувати: хто жорстокий з тваринами, той не може бути доброю людиною.»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Доброта – це те, що може почути глухий і побачити сліпий.»Марк Твен

Номер слайду 2

4 жовтня – Всесвітній день Захисту тварин

Номер слайду 3

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:1. Привернення уваги світової спільноти до видів тварин, що вимирають ;Бабка перев'язана Вечірниця мала. Рясоніжка мала. Лелека чорний. Тетерук євразійський. Тхір Лісовий

Номер слайду 4

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:2. Підвищення усвідомлення необхідності захисту довкілля;

Номер слайду 5

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:3. Боротьби з браконьєрством.

Номер слайду 6

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:4. Змусити сучасників задуматися про заподіяну ними шкоду і зібрати сили на підтримку екосистеми, що страждає;Закон №5119-1 про посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Відповідно до нього, побої і знущання над тваринами, в залежності від тяжкості злочину, тягнуть за собою штраф від 3400 до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі потреби.

Номер слайду 7

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:5. Нагадування, що люди та тварини мають рівні права на життя;

Номер слайду 8

Всесвітній день захисту тварин заснували з метою:6. Підвищення активності у захисті тварин;

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Що ж ми можемо зробити, щоб хоча б трішки полегшити життя безпритульних тварин?Підгодовувати тварин Взяти на перетримку. В жарку пору приносити води. Створити «будиночки»на вулиці, як в ТуреччиніНавідуватись, якщо немає можливості забрати. Взяти в сім'ю Якщо не можете нічого зробити з переліченого, то необхідно звернутися до ВОЛОНТЕРІВ притулку для тварин!!!

Номер слайду 11

Притулок для тварин — тимчасовий штучний прихисток для тварин, які опинилися в невластивому для них середовищі існування. У притулку долею та побутом тварин опікуються працівники притулку — державні службовці або волонтери, залежно від типу притулку.

Номер слайду 12

«Співчуття до тварин так тісно пов’язане з добротою характеру, що можна з упевненістю стверджувати: хто жорстокий з тваринами, той не може бути доброю людиною.»Артур Шопенгауер

pptx
Додано
5 жовтня 2023
Переглядів
268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку