Урок образотворчого мистецтва "Ранкова прогулянка" 3 клас

Про матеріал
Розробка уроку образотворчого мистецтва для 3 класу у вигляді мультимедйної презентації на тему "Ранкова прогулянка. Розглядання творів побутового жанру. Створення сюжетних композицій «Зимові прогулянки». "
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкова прогулянка. Розглядання творів побутового жанру. Створення сюжетних композицій «Зимові розваги».

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Справжній бадьорий ранок завжди починається з прогулянки!

Номер слайду 4

Зима… Таке по-своєму чарівне слово!Кожен по-своєму за щось любить цю пору року! Але особливо наша любов до зими проявляється в іграх та розвагах, які властиві їй!Ми всі любимо відпочивати, грати в різноманітні ігри, розважатися! Рух – це здоров’я! Які ви знате зимові ігри? Назвіть їх!

Номер слайду 5

Розгляньмо ж картинки та фотографії, на яких зображено зимові розваги дітей!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Що робить дівчинка?

Номер слайду 13

Так! Найчастіше більшість людей – і малихі дорослих – полюбляють взимку ліпити сніговиків або ж інші не менш цікаві споруди

Номер слайду 14

Найбільшого сніговика у світі можна було побачити в місті Бетел (штат Мен, США) навесні 2008 року. Найбільша снігова баба у світі, названа Олімпією, була виліплена в американському місті Бетел в лютому 2008 року. Її висота – 37 метрів. За приблизними підрахунками, на її створення пішло 6000 тонн снігу

Номер слайду 15

Також зі снігу дуже класно і цікаво споруджувати захисні стіни-барикади для гри у «Бій сніжками»

Номер слайду 16

Скажіть, що це за знаряддя і для чого воно призначене?

Номер слайду 17

А ось якого колись чудового сніговика зліпили наші сусіди із села гірки!Висота його сягнула 7 метрів!Сніг передавали. Відрами,Приставляючи до. Сніговика драбину!

Номер слайду 18

Практична Діяльність(пластилін)

Номер слайду 19

Цікаві факти про зиму

Номер слайду 20

1. У світі немає абсолютно однакових сніжинок. Багаторічні дослідження це довели. Навіть ДВОХ абсолютно однакових сніжинок в природі існувати не може. Так що все сніжинки неповторні і створені Природою в єдиному екземплярі.2. У 2008 році, в місті Бетел (США) був зліплений найбільший сніговик у світі з висотою — 37 м. На створення сніговика пішло приблизно 6000 тонн снігу. Сніговика назвали «Олімпією» на честь сенатора штату Олімпії Сноуї. Розтанув сніговик остаточно, тільки в липні того року. Що ще цікавіше, творці і в 1999 році наліпили сніговик з висотою 35 метрів, тим самим в 2008 вони відновили свій рекорд.3. Одна заметіль здатна принести 39 млн тонн снігу.4. Зима в Північній півкулі триває з 22 грудня до 21 березня, а в Південній півкулі з 22 червня до 21 вересня.5. У ескімосів є 24 слова, які описують сніг у різних його станах. А саами для цього володіють 41 словом.6. Найбільша сніжинка, розміри якої вдалося зафіксувати, мала діаметр більше 12 сантиметрів.7. Більше половини населення Землі ніколи в житті не бачили справжнього снігу.8. Температура льоду може бути різною. Найхолодніший лід може досягати температури мінус 60 градусів (наприклад, в антарктичних льодовиках). У гренландських льодовиках лід тепліше, близько мінус 28 градусів. Самий же теплий лід, всього близько 0 градусів, лежить на вершинах Альп і Скандинавських гір.

Номер слайду 21

Покажімо своїВироби!

Номер слайду 22

Молодці!

Номер слайду 23

Дякую за увагу!!!

pptx
Додано
27 січня 2023
Переглядів
843
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку