Урок "Таємниці іконопису"

Про матеріал
Андрій Майовець Урок «Таємниці іконопису» Урок «Таємниці іконопису», це авторські розроблені лекції в етері і створена серія відеоуроків "Таємниці іконопису" (7 відеоуроків), розроблений Тест "Таємниці іконопису", розрахований на широку зацікавлену авдиторію, дітей (учнів середньої і старшої школи), молоді і дорослих. Дистанційний навчально-пізнавальний матеріал до класних уроків, позакласного гуртка Іконопису у Школі-гімназії святої Софії (з жовтня 2019 р.), та апробований урок з молоддю інклюзивно-ресурсного центру «Джерело» (з жовтня 2018 р.). Дистанційна можливість пізнання теорії і практики давньої традиції, манери іконописання візантійської ікони (Х-ХІ ст.), давньоукраїнської ікони (ХІV - XV ст.) кола майстрів Західної України і території сучасної Східно-Південної Польщі. Вперше створений контент теорії і практики вивчення давньоукраїнського іконопису є адаптованим для вивчення молоддю особливих фізичних потреб зі збереженими інтелектуальними здібностями. Апробований урок з молоддю Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», до прикладу, учні Юра Михальчук і Олена Якубовська вже користають, є підписаними на урок дистанційного навчання теорії і практики середньовічного іконопису. Дистанційно, конспектують і переглядають відеоуроки, мають можливість поставити запитання і побачити діалог глядачів у прямому етері. Відеоуроки є наглядним, додатковим навчальним матеріалом до уроків іконопису у класі, у майстерні. До оголошеного карантину, Юра Михальчук, хлопець вже написав 3 ікони, ікону Благовіщення, Богородиці з Христом (Замилування) і архангела Михаїла. Оленка розпочала письмо ікони архангела Михаїла (наслідування майстра ікони з Дальови, ХV cт.). Також, інші вихованці Майстерні для молоді «Джерело», є глядачами і слухачами онлайн, відеоуроків іконопису. Наразі, апробовано і проведено 7 етерів на моїй сторінці у Facebook, після кожного етеру, учасникам надіслані власноруч створені відеоуроки «Таємниці іконопису» і викладені на You Tube каналі. You Tube канал: Andriy Maiovets Ефіри опубліковані на моїй сторінці Facebook: Andriy Maiovets Відеоуроки, лінки: https://youtu.be/AWy7Ym-ZkWg https://youtu.be/0YBZ6BWmDKM https://youtu.be/T6l2zqKP6OM https://youtu.be/r_pWZv5nHIU https://youtu.be/QLLc5L5fMgc Facebook: Юра Михальчук і Олена Якубовська
Перегляд файлу

Андрій Майовець

Урок «Таємниці іконопису»

Урок «Таємниці іконопису», це авторські розроблені лекції в етері і створена серія відеоуроків "Таємниці іконопису" (7 відеоуроків), розроблений Тест "Таємниці іконопису", розрахований на широку зацікавлену авдиторію, дітей (учнів середньої і старшої школи), молоді і дорослих. Дистанційний навчально-пізнавальний матеріал до класних уроків, позакласного гуртка Іконопису у Школі-гімназії святої Софії (з жовтня 2019 р.), та апробований урок з молоддю інклюзивно-ресурсного центру «Джерело» (з жовтня 2018 р.).

Дистанційна можливість пізнання теорії і практики давньої традиції, манери іконописання візантійської ікони (Х-ХІ ст.), давньоукраїнської ікони (ХІV - XV ст.) кола майстрів Західної України і території сучасної Східно-Південної Польщі.

Вперше створений контент теорії і практики вивчення давньоукраїнського іконопису є адаптованим для вивчення молоддю особливих фізичних потреб зі збереженими інтелектуальними здібностями.

Апробований урок з молоддю Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», до прикладу, учні Юра Михальчук і Олена Якубовська вже користають, є підписаними на урок дистанційного навчання теорії і практики середньовічного іконопису. Дистанційно, конспектують і переглядають відеоуроки, мають можливість поставити запитання і побачити діалог глядачів у прямому етері. Відеоуроки є наглядним, додатковим навчальним матеріалом до уроків іконопису у класі, у майстерні.

До оголошеного карантину, Юра Михальчук, хлопець вже написав 3 ікони, ікону Благовіщення, Богородиці з Христом (Замилування) і архангела Михаїла. Оленка розпочала письмо ікони архангела Михаїла (наслідування майстра ікони з Дальови, ХV cт.). Також, інші вихованці Майстерні для молоді «Джерело», є глядачами і слухачами онлайн, відеоуроків іконопису.

Наразі, апробовано і проведено 7 етерів на моїй сторінці у Facebook, після кожного етеру, учасникам надіслані власноруч створені відеоуроки «Таємниці іконопису» і викладені на You Tube каналі.

You Tube канал: Andriy Maiovets

Ефіри опубліковані на моїй сторінці Facebook: Andriy Maiovets

 

Відеоуроки, лінки:

https://youtu.be/AWy7Ym-ZkWg

https://youtu.be/0YBZ6BWmDKM

https://youtu.be/T6l2zqKP6OM

https://youtu.be/r_pWZv5nHIU

https://youtu.be/QLLc5L5fMgc

 

Facebook: Юра Михальчук і Олена Якубовська

 

doc
Додано
16 червня 2020
Переглядів
561
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку