Урок виробничого навчання Приготування компотів, желе та гарячих десертів.

Про матеріал
Дистанційний урок виробничого навчання на тему: "Приготування компотів, желе та гарячих десертів."
Перегляд файлу

image

image


imageimageПерегляньте навчальне відео

image

image

image

image

Оберіть правильну відповідь:

7.   Технологічний процес приготування компотів, складається з наступних операцій:

а) підготовка фруктів, ягід, їх варіння в сиропі, проціджування, охолодження;

imageб) підготовка фруктів, ягід, їх варіння в сиропі, проціджування, проварювання 10-12 хв, охолодження;

в) сортування, промивання фруктів і ягід, їх варіння, протирання і з'єднання з сиропом.

8.   Узвари готують з: 9. Желатин харчовий виготовляють:

а) свіжих фруктів та ягід;                  а) з копит тварин ;

б) сухих ягід;    б) з колагену кісток, шкіри, обрізків вух;

в) всі варіанти вірні.                                   в) з м'яса тварин.

10.   Кукурудзяний крохмаль використовують

11.   За консистенцією киселі поділяють на: для приготування киселів:

а) густі, рідкі, дуже рідкі; а) плодових;

б) густі, середньої густини, напіврідкі; б) ягідних;

в) дуже рідкі, густі, дуже густі. в) молочних.

image

image


image


image

image


image


image


Дайте відповіді на запитання

ЯКИЙ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ? ______________________________________ __________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

ЯКИХ ВИМОГ САНІТАРІЇ ТА ГІГІЄНИ ПОВИНЕН

ДОТРИМУВАТИСЯ КУХАР ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ?

_______________________________________ ________________________________________

________________________________________

ЯКИХ ПРАВИЛ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ СЛІД ДОТРИМУВАТИСЯ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ?

image_________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________

imageimageЯблука запечені з сиром мають тріщини або розвалються.

Яка причина та як виправити


image


image


image

pdf
Додав(-ла)
Рєпіна Тетяна
Додано
25 квітня 2022
Переглядів
1067
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку