Перегляньте навчальне відео
Оберіть правильну відповідь:
7. Технологічний процес приготування компотів, складається з наступних операцій:
а) підготовка фруктів, ягід, їх варіння в сиропі, проціджування, охолодження;
б) підготовка фруктів, ягід, їх варіння в сиропі, проціджування, проварювання 10-12 хв, охолодження;
в) сортування, промивання фруктів і ягід, їх варіння, протирання і з'єднання з сиропом.
8. Узвари готують з: 9. Желатин харчовий виготовляють:
а) свіжих фруктів та ягід; а) з копит тварин ;
б) сухих ягід; б) з колагену кісток, шкіри, обрізків вух;
в) всі варіанти вірні. в) з м'яса тварин.
10. Кукурудзяний крохмаль використовують
11. За консистенцією киселі поділяють на: для приготування киселів:
а) густі, рідкі, дуже рідкі; а) плодових;
б) густі, середньої густини, напіврідкі; б) ягідних;
в) дуже рідкі, густі, дуже густі. в) молочних.
Дайте відповіді на запитання
ЯКИЙ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ? ______________________________________ __________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________
ЯКИХ ВИМОГ САНІТАРІЇ ТА ГІГІЄНИ ПОВИНЕН
ДОТРИМУВАТИСЯ КУХАР ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ?
________________________________________
ЯКИХ ПРАВИЛ ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ СЛІД ДОТРИМУВАТИСЯ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ КОМПОТІВ, ЖЕЛЕ ТА ГАРЯЧИХ ДЕСЕРТІВ?
Яблука запечені з сиром мають тріщини або розвалються.
Яка причина та як виправити