Веб-квест «Щаслива сім´я»

Про матеріал

Дізнатися, коли виник Всесвітній День сім´ї. Ознайомитися з сервісами Веб 2.0, які дозволять творити чудеса в Інтернеті. Навчитися знаходити і обробляти інформацію з інтернет-джерел. Формувати зацікавленість до своєї сім´ї. Скріплювати взаємовідносини. Зберігати сімейні традиції. Відчувати себе членом сім´ї. Ділитися своїми сімейними традиціями, досягненнями, успіхами.

Перегляд файлу

Веб-квест «Щаслива сім´я»

Веб-квест - це відмінний варіант організації заняття з використанням комп`ютерних технологій, який дозволяє учням працювати в групах або самостійно. Учні використовують інтернет для пошуку інформації на певну тему, задану веб-квестом. Веб-квест змушує учнів задіяти розумові навички вищого порядку і вирішувати ту проблему, яку ви, як викладач, перед ними поставите.

Мета квесту: Дізнатися, коли виник Всесвітній День  сім´ї. Ознайомитися з сервісами Веб 2.0, які дозволять творити чудеса в Інтернеті. Навчитися знаходити і обробляти інформацію з інтернет-джерел. Формувати  зацікавленість до своєї сім´ї. Скріплювати взаємовідносини. Зберігати сімейні традиції. Відчувати себе членом сім´ї. Ділитися  своїми сімейними традиціями, досягненнями, успіхами.

Тип квесту: Довготривалий (1місяць)

 Рольові ігри/Симуляції: проекти, в яких учні отримують досвід «з перших рук». Учні втілюються в образ (грають ролі) інших людей або істот та моделюють ситуації, що відтворюють конкретний час і місце. Такі проекти особливо значущі для розуміння й усвідомлення історичних подій та дають можливість поглянути на події з різних точок зору, формують в учнів співчуття та емпатію .

Вид квесту: Детектив, головоломка, таємнича історія — висновки на основі суперечливих фактів.

Веб-квест — це сайт в Інтернеті, з яким працюють учні, виконуючи те або інше навчальне завдання.

Наш сайт: http://school.spilart.dp.ua

docx
Додано
4 квітня 2018
Переглядів
818
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку