Вечір для старшокласників "Осіній КВК"

Про матеріал

Пройшов рік, і ми знову разом з вами зустрічаємо нашу дорогу чародійку осінь . Це вона дарує нам яскраві фарби дерев і сірі дощові будні, вона лише зрідка радує нас сонячними променями і змушує змінити улюблені шорти і футболку на теплу куртку і джинси. Але найголовніше - осінь знову збирає всіх нас в стінах рідної школи.

Так нехай же у цей чудовий день звучить прекрасна музика , ллється рікою веселий сміх .

І цьому сприятиме наша програма, яка пройде у формі КВНу . Змагатимуться самі веселі та кмітливі учні - наші старшокласники.

Перегляд файлу

«Осінній КВК ​​»

 

Ведуча: - Привіт, друзі ! Пройшов рік, і ми знову разом з вами зустрічаємо нашу дорогу чародійку осінь . Це вона дарує нам яскраві фарби дерев і сірі дощові будні, вона лише зрідка радує нас сонячними променями і змушує змінити улюблені шорти і футболку на теплу куртку і джинси. Але найголовніше - осінь знову збирає всіх нас в стінах рідної школи.

Так нехай же  у цей чудовий  день звучить прекрасна музика , ллється рікою веселий сміх .

І цьому сприятиме наша програма, яка пройде у формі КВНу . Змагатимуться самі веселі та кмітливі учні - наші старшокласники.

Підтримайте їх своїми посмішками та оплесками.

 

Запрошуємо учасників на сцену команда 8 го класу ___________________________________________________

Команда 9кл________________________________________

На сцену запрошується команда 10 кл.__________________

Команда 11 класу____________________________________

А судити вас буде наше журі у такому складі:

Голова комісії

Отож,  друзі ми  починаємо «Осінній КВК​​»

А я вам бажаю «Не пуха не пера»( к черту)

 

1 ведучий: Отже, перший конкурс «Привітання» на тему

 «У природи немає поганої погоди».

Максимальна оцінка за цей конкурс 5 балів

Зустр. Команду__________

І так підсумки за перший конкурс візитка макс. Кількість  5 балів .

Продовжуємо наш вечір і наступний конкурс «Розминка» 

Цей конкурс є традиційним для КВК. Проводиться він із самого заснування клубу і майже не змінив своїх правил. А правила «Розминки» дуже прості. Всі команди виходять на сцену. Капітани по черзі підходять до мікрофону і зачитують питання або незакінчені думки, що їх вони підготували заздалегідь. Суперники за визначений час повинні придумати дотепну відповідь, після чого зачитується варіант тієї команди, яка давала запитання. Чи все зрозуміло? У такому разі оголошую початок конкурсу.

1.конкурс «Обувайка»

З кожної команди вибирається по 2 учасника. Вони із зав'язаними очима сідають на лавку і знімають своє взуття. Взуття перед ними перемішується. За сигналом хлопці повинні знайти своє взуття і взутися за 2 хвилини. За кожну правильно надягнуту пару взуття - 2 бали.

 2.Конкурс капітанів

А зараз ми перевіримо на спритність наших капітанів. Осінь - дуже красиве пору року - яскраві фарби листя, стиглі грона горобини ... Колись наші бабусі майстрували собі гарні прикраси восени - горобинові намисто. Ось цим ви і займетеся.

Але допомагати вам буде вся ваша команда. Кожен гравець підходить до стільця, бере по одній ягоді і несе своєму капітанові, який буде нанизувати горобину на нитку. Але ягоду віддати потрібно в руки капітану, не складаючи їх на столі, стільцях або підлозі. На цей конкурс відводиться одна хвилина. Перемагає той капітан, в якого в намисті найбільшу кількість горобини.

3.Гра «Осінній волейбол»

Між двома стільцями натягують мотузку. Команди стають на різні боки. Їм видається рівна кількість осіннього листя - 15-20 штук. Листя розкидаються по підлозі. Завдання гравців за 1 хв перекинути свої листя на сторону суперників. Виграє та команда, у якої виявиться менше листя.

 

4.Конкурс «Одягни друга»

Щось стало холоднішати, друзі мої! Треба одягнутися тепліше. Я бачу, що серед вас є не по сезону одягнені особистості.

Завдання команди    за 1 хв учасники кожної команди повинні надіти на капітана якомога більше своїх речей.

В кого буде більше одягнено речей той переміг.

Наступний конкурс – домашнє завдання. Ми даємо час нашим учасникам на підготовку, а поки вони готуються  пограємо з глядачами. Наша гра називається

 «Чорний ящик». У нашому ящику лежить якийсь предмет. Потрібно відгадати що це, задаючи навідні запитання, на які можна відповісти тільки «так» чи «ні». Відгадай отримає приз!

Ведучий Наш вечір завершує свою роботу. І на завершення  нашого свята пропонуємо вам наш "Хіт-парад" - гарячу четвірку відео кліпів!

(Всі класи показують свої "відео кліпи" по черзі)

Перший свій відео кліп покаже команда___________

 

На цьому наш вечір закінчується

Ми просимо журі на сцену для оголошення результатів

 

1

 

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
18 липня 2018
Переглядів
643
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку