ВЕЧІР СПОРТИВНОЇ СЛАВИ

Про матеріал
ВЕЧІР СПОРТИВНОЇ СЛАВИ Ганна ЛІЧЕНКО, вихователь Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту» Звучать фанфари Пані та панове! Вітаємо вас на щорічній церемонії вручення найвищих і найцінніших нагород Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту «Свята спортивної слави»! Гасне світло,відкривається за навіс Виступ гімнасток Наприкінці виступу – опускається прапор закладу Включаються феєрверки (голос за кадром говорить) Як завжди неперевершено, граційно і майстерно відкрили свято вихованки відділення художньої гімнастики. Тренер – Відмінник освіти України. Тренер вищої категорії – Лариса Гавренко. Ведучі під музику виходять на сцену Ведуча: Доброго дня, вельмишановні пані та панове! Ведучий: Щирі вітання, славна ліцейська родино! Ведуча: Палкий привіт, талановита спортивна молодь! Ведучий: Дозвольте вам представити ведучу сьогоднішнього свята Юлію Запальську. Ведуча: Та ведучого свята – Івана Корзуна. Ведучий: Ось вже дев’ять років поспіль, наприкінці зими, відбувається урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців «Свята спортивної слави», яке є апофеозом торжества Людини, чиї таланти і вміння, мудрість і наполегливість, суворість і ласка, ведуть до перемог, прославляють і звеличують. Ведуча: Свято спортивної слави стало заслужено і закономірно важливою подією в ліцейському житті, якою захоплюються, про яку сперечаються, але яка нікого, незалежно від визнання, не залишає байдужим. І це – найголовніше. Ведучий: Тому не дивно, а насправді очікувано давайте пригадаємо події минулого року. РАЗОМ: Увага на екран!
Перегляд файлу

ВЕЧІР СПОРТИВНОЇ СЛАВИ

 

Ганна ЛІЧЕНКО,

вихователь

Комунального закладу Київської обласної ради

«Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту»

 

Звучать фанфари

Пані та панове! Вітаємо вас на щорічній церемонії вручення найвищих і найцінніших нагород Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту «Свята спортивної слави»!

Гасне світло,відкривається за навіс

Виступ гімнасток

Наприкінці виступу – опускається прапор закладу

Включаються феєрверки

(голос за кадром говорить)

     Як завжди неперевершено, граційно і майстерно відкрили свято вихованки відділення художньої гімнастики.

Тренер – Відмінник освіти України. Тренер вищої категорії – Лариса Гавренко.

Ведучі під музику виходять на сцену

 

Ведуча: Доброго дня, вельмишановні пані та панове!

Ведучий: Щирі вітання, славна ліцейська родино!

Ведуча: Палкий привіт, талановита спортивна молодь!

Ведучий:  Дозвольте вам представити ведучу сьогоднішнього свята Юлію Запальську.

Ведуча: Та ведучого свята – Івана Корзуна.

Ведучий: Ось вже дев’ять років поспіль, наприкінці зими, відбувається урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців «Свята спортивної слави», яке є апофеозом торжества Людини, чиї таланти і вміння, мудрість і наполегливість, суворість і ласка, ведуть до перемог, прославляють і звеличують.

Ведуча: Свято спортивної слави стало заслужено і закономірно важливою подією в ліцейському житті, якою захоплюються, про яку сперечаються, але яка нікого, незалежно від визнання, не залишає байдужим. І це – найголовніше.

Ведучий: Тому не дивно, а насправді очікувано давайте пригадаємо події минулого року.

РАЗОМ: Увага на екран!

 

Перегляд відеоролика

 

Ведучий: Юліє, ви відчуваєте, яка аура любові і тепла панує зараз у цьому залі? Скільки щирих посмішок, променистих очей, гучних аплодисментів, квітів.

Ведуча: Без сумніву, Іване! Сьогоднішнє свято обіцяє бути урочистим і святковим. Адже всі з нетерпінням і хвилюванням чекають на головні підсумки минулого року.

Ведучий: Сьогодні у залі зібралась велика дружня ліцейська родина, якій є, чим пишатись за цей рік! Тому, сьогодні ми вкотре кажемо

РАЗОМ: Нехай переможе сильніший!

Ведуча: Дозвольте урочистість, присвячену Святу спортивної слави – 2010 року  оголосити відкритою!

Гімн України

Ведуча: Іване, як ти вважаєш, у чому полягає «формула успіху» кожної людини?

Ведучий: Для мене формула успіху – це чітко визначена юнацька мета, яка з роками постійно має вдосконалюватися, але слід зазначити, що шанс і везіння – дуже важливий елемент успішності.

Ведуча: Безсумнівно, серйозне прагнення до будь-якої мети – вже половина успіху в її досягненні! Більшість з нас прагне його досягти, але як це зробити знають лише одиниці.

Ведучий: Для декого лауреатство свята є вагомим підтвердженням вже сталого визнання, для інших – початком нового етапу професійного сходження.

Ведуча: Отже, пані та панове, не змінюючи традицій, сьогодні ми відзначаємо кращих із кращих, за номінаціями:

 

І «Перший тренер чемпіона»

І «Найкращий друг ліцею-інтернату»

ІІ «Найпопулярніший випускник»

І «Особистий здобуток»

ІІ «Найкращий господар»

І «Найкращий керівник»

ІІ «Найкращий учень»

І «Найкращий вихователь»

ІІ «Найкращий вчитель»

І «Найкращий тренер»

ІІ «Найкращий спортсмен»

 

Ведучий: Любі друзі! Наше сьогоднішнє свято можна по справжньому назвати «Олімпом» піднесення почуттів, «Еверестом» їхнього накалу, зокрема, радості, адже немає більшого щастя, насолоди, ніж – підводити підсумки своєї праці, яка принесла значні плоди, пишатися тим, що саме твоя праця поповнила «скарбницю» здобутків ліцею.

Ведуча: Але перш, ніж почати віншувати, нам би хотілось нагородити всіх присутніх мистецьким подарунком…. Вас вітають актори Київського обласного академічного музично-драматичного театру імені Панаса Саксаганського

Ведучий: Зустрічайте! Вокально-хореографічна композиція  «Новий день над Україною».

 

Вокально-хореографічна композиція  «Новий день над Україною»

 

Ведуча: Життя багато разів доводить, що найважча перемогаце перемога над собою. Минулий рік для нашого закладу був доволі визначним. Адже це був рік, який дарував ліцею перше олімпійське золото.

(паузи немає) вставка - Ведучий: Ваші овації!

Ведуча: Нам є ким гордитися! Наші ліцеїсти гідно представляли державу та ліцей на аренах олімпійського спорту.

Ведуча: Сьогодні треба відверто сказати, що цьому розміреному ритму життя значною мірою ми завдячуємо тим людям, які займаючи почесні місця в нашому залі, дали путівку в життя найблискучішим зірочкам, найпопулярнішим випускникам ліцею.

Ведучий: Ви всі здогадались, що мова іде про перших тренерів наших чемпіонів, які заслуговують на особливі слова подяки від своїх вдячних вихованців.

Ведуча: Саме вони були найближчими і найріднішими до них – майбутніх чемпіонів.

Ведучий: Ми щиро раді бачити і вітати на нашому святі перших, справді мудрих, дорогих тренерів талановитих спортсменів.

Ведуча: Час оголосити першу, гучну  номінацію (РАЗОМ)  «Перший тренер чемпіона». В якій представлені

 

  • Гейдарова Ольга Миколаївна – тренер з художньої гімнастики, передала на навчання до ліцею Смик Ганну, Гайдук Катерину, Сазонову Яну, які вже навчаючись у ліцеї під керівництвом тренера Гавренко Лариси Вікторівни стали  переможцями першості України серед школярів 2010 року.

 

  • Кашуба Володимир Федорович – тренер з важкої атлетики, підготував Єрко Яну – члена збірної команди України, срібну призерку чемпіонату Європи серед юніорів 2010 року (Лімасол, Кіпр), чемпіонку України та молодіжних ігор України.

 

 

  • Криворот Руслан Валерійович – тренер з вільної боротьби, передав на навчання двох спортсменів Зембіцького Михайла та Вереда Олександра.

 

  • Міщенко Галина Володимирівна – тренер з легкої атлетики, передала на навчання до ліцею Гальченко Аліну члена збірної команди України, срібного призера Європейського легкоатлетичного фестивалю 2010 року (Москва, Росія), яка виборола 6 місце на І юнацьких Олімпійських іграх 2010 року (Сінгапур), стала рекордсменкою України зі спортивної ходьби на 5 км.

 

  • Нікулін Анатолій Сергійович – тренер з важкої атлетики, передав на навчання Кошляка Костянтина, члена збірної команди України, який виборов 5 місце на чемпіонаті світу серед юніорів.

 

Ведуча: Шановні тренери, на сьогоднішньому святі визначати з поміж вас найкращих ми не будемо. Ви вже є найкращі.

Тому ми вас запрошуємо, під ці бурхливі оплески,  на сцену для отримання нагород.

Ведучий: На сцену запрошуються Гейдарова Ольга Миколаївна

 

Пауза,

Кашуба Володимир  Федорович

Пауза

Криворот Руслан  Валерійович

Пауза,

Міщенко Галина Володимирівна

Пауза,

Нікулін Анатолій Сергійович

Пауза,

 

Ведуча: Для нагородження номінантів  на сцену запрошуємо 

 

Гість говорить слово

Ведуча:  Нагороджується Гейдарова Ольга Миколаївна

__________________________________________________________

 

Кашуба Володимир  Федорович

Пауза

Криворот Руслан  Валерійович

Пауза,

Міщенко Галина Володимирівна

Пауза,

Нікулін Анатолій Сергійович

Пауза

 

Нагородження

Ведучий: Шановні номінанти, чекаємо на ваше слово…

 

*****

Ведуча: Успіх завжди результат індивідуальних зусиль, але не можна досягти успіху без співпраці та дружби з іншими людьми.

Ведучий: Адже завжди приємно побачити і відчути підтримку, сильне плече справжнього друга, щиро потиснути мужню руку вірного товариша, який разом з усіма працівниками, ліцеїстами, переживає і радіє за ліцей, за його процвітання.

Ведуча: В цю хвилину, ми раді шанувати чудових і, безперечно, справжніх друзів нашого закладу, до яких ми відчуваємо по особливому теплі почуття.

Ведучий: Дуже бадьоро ми підійшли до останньої  номінації «Найкращий друг ліцею-інтернату», в якій представляємо:

  • Білоцерківський філіал Київського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

 

  • Київський обласний академічний музично-драматичний театр імені Панаса Саксаганського.
  • Майданик Олександр Сергійович - Голова фонду сприяння розвитку культури та спорту Олександра Майданника.

 

Ведуча: Шановні друзі, запрошуємо вас на сцену.

Ведучий: На сцену запрошується лауреати номінації.

Ведуча: Для відзначення і нагородження справжніх друзів ліцею-інтернату

ми запрошуємо на сцену Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Заслуженого тренера України, відмінника освіти України, директора ліцею-інтернату, Володимира Матвійовича Балясникова.

 

Слово директора

 

Ведучий: Отже в номінації «Найкращий друг ліцею-інтернату» нагороджуються:

 

Пантелеймонова Світлана Петрівна,

                                               Нагородження

  • Усков  В’ячеслав Валентинович

Нагородження

  • Майданик Олександр Сергійович

 

Ведучий: Шановні  друзі, чекаємо на ваше слово…

 

Ведуча: Всі ми знаємо, щоб виросла прекрасна яблуня необхідно посадити саджанці яблуні і доглядати за ними, удобрюючи і поливаючи, піклуватися про них. Якщо ви працелюбні та наполегливі, то через певний час будете не тільки милуватися квітучою яблунькою, вдихаючи ніжний аромат її квітів, але й будете ласувати смачними, чудовими плодами прекрасного дерева.

 Ведучий: Юліє, звичайно, дуже поетично сказано, але я не зовсім розумію про що ви хочете сказати?

Ведуча: Про те, Іване,  що життя і історію закладу складають його вихованці – спортсмени, які своєю працею поповнюють «скарбницю» визначних здобутків ліцею.

Ведучий: Я зрозумів Вас - успіх ліцею складають його випускники, які  мають щастя жити і працювати для свого народу, здобувати перемоги на славу Україні. А ми зобов’язані шанувати і примножувати їхні здобутки!

Ведуча: Наші випускники є гордістю не лише спортивного ліцею, а й всієї країни.

Отже, прийшов час визнання та нагородження переможців в номінації «Найпопулярніший випускник».

Увага на екран.

  • Коваленко Андрій – майстер спорту України міжнародного класу з плавання, член збірної команди України, переможець етапу кубку світу 2010 року (Москва, Росія), бронзовий призер чемпіонату Європи серед військовослужбовців, учасник чемпіонату Європи 2010 року, 20 місце (Будапешт, Угорщина)

Тренер: Фандєєв Іван Олексійович.

 

  • Ковбаса Андрій – майстер спорту України з плавання, член збірної команди України, виборов 5, 7 та 12 місця на І юнацьких Олімпійських іграх 2010 року (Сінгапур), 4 та 5 місця на чемпіонаті Європи серед юнаків 2010 року. (Хельсінкі, Фінляндія)

Тренер: Соловйов Олександр Юрійович.

 

  • Кошляк Костянтин – майстер спорту України з важкої атлетики, член збірної команди України, виборов 5 місце на чемпіонаті світу серед юніорів 2010 року (Софія, Болгарія).

Тренер: Кашуба Володимир Федорович.

 

Ведуча: На сцену ми запрошуємо лауреатів номінації «Найпопулярніший випускник »

 

Ведуча: Ці голосні оплески ще раз доводять, що у вас чудовий, святковий настрій!

 

Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найпопулярніший випускник – 2010 року» на сцену  запрошується……

              Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

Ведуча: Вітаємо …. Тебе з перемогою і запрошуємо  до слова  ….

 

Ведучий: Нагороджуємо наших  номінантів … 

 

Нагородження

Ведучий: Хай найяскравіші зірки неба освітлюють розмаїття вашого життя, шановні тренери та випускники!

Приємним і чудовим подарунком саме вам, які мають щастя жити і працювати для свого народу, здобуваючи перемоги на славу Україні, стане танцювальний номер, який дарують актори  театру імені Панаса Саксаганського.

Ведуча: Зустрічайте, лібер-танго!

Танець «Лібер-танго»

 

Ведуча: Завжди складно визначити і порівняти значимість роботи, яку виконують справжні професіонали, фахівці і знавці своєї справи.

Ведучий: В ліцеї працюють люди, які поряд із своїми колегами, де в чому відрізняються, оскільки мають певні таланти і хист до виконуваної ними справи. Які додають щось особливе і особисте в скарбницю здобутків і надбань ліцею.

Ведуча: Дійсно, кожна людина може творити чудеса у своєму житті, якщо повірить в себе і свої сили.

Ведучий: Отже, цього року в номінації «Особистий здобуток» представлені:

 

  • Войтенко Катерина Феодосіївна – веде ліцейський гурток вишивки «Вишиванка», є справжньою майстринею своєї справи. Творчо, наполегливо, дбайливо прививає ліцеїстам всі ази вишивання.

Традиційні виставки робіт у цьому році завершились благодійним аукціоном. Сьогодні найкращі роботи вихованців гуртка готуються для участі в благодійному аукціоні в Данії.

 

  • Грабовська Інна Іванівна. Ідеї і знахідки не просто виникають, а й завжди реалізовуються в умілих руках Інни Іванівни. Це людина, яка постійно знаходиться у творчому пошуку, має нові ідеї, проекти. Коли береться за справу – вважай все зроблено, причому красиво і сучасно.

 

  • Представляю свого колегу по сцені, не як ведучого, а як лауреата цієї номінації. Корзун Іван – Може все. Жоден загальноліцейський захід не проходить без участі Івана. Необхідно – затанцює, необхідно – заспіває, да  і вірші напише! Завдяки своїй ерудованості та завзятості Іван в цьому році обраний президентом ліцейського парламенту.

 

Ведуча: На сцену під гучні оплески ми запрошуємо вийти  номінантів

Ведуча: Для оголошення переможця в номінації «Особистий здобуток» на сцену  я запрошую ……

 

                Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 

нагородження

 

Ведуча: Ми раді і пишаємось сьогодні тим, що маємо змогу представити досягнення і здобутки тих людей, завдяки праці яких, у стінах ліцею завжди створений затишок і комфортні умови.

Ведучий: Без, знову ж таки, творчої, натхненної, відповідальної і злагодженої роботи яких неможливе існування і функціонування закладу на високому рівні.

Ведуча: Ми раді і пишаємось тим, що маємо змогу представити досягнення і здобутки працівників господарчої частини.

Ведучий: І нам з-поміж них непросто вибрати кращого. І все-таки в номінації «Найкращий господар» кращими визнані:

  • Пономаренко Валентина Миколаївна ставиться з любов’ю до  праці, тому створює в приміщенні гуртожитку затишок і відчуття дому для всіх його мешканців.
  • Федюк Світлана Андріївна  може відкрити секрет, як щодня виконувати важку і кропітку роботу, зауважимо, виконувати її блискуче, і при цьому залишатись завжди усміхненою, життєрадісною і привабливою жінкою.
  • Штика Павло Миколайович – людина веселої і доброї вдачі. Може тому він так легко, вправно і уміло робить складну роботу. Причому робить її бездоганно!

 

Ведуча: Шановні номінанти,  ми запрошуємо вас вийти  на цю сцену.

 

Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий господару» на сцену запрошується ……

 

             Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 

Ведуча: … запрошуємо Вас до слова

Ведучий: А ми продовжуємо нагороджувати  запрошуємо номінантів …..

 

 

Ведуча: Привітальним подарунком  для фахівців і знавців своєї справи, звучить пісня  у виконанні  Наталії Бурлуцької.

Зустрічаємо гучними оплесками!

Пісня

Ведуча: Не секрет, що успішна робота закладу залежить від людей, які очолюють його підрозділи, маючи енергетичний та духовний імпульс.

Ведучий: Адже міцний фундамент ліцею будують його керівники, які йдуть на пів кроку попереду часу, від мети до мети і (зауважу) їм це подобається.

Ведуча: Вони дійсно знають ключ до успіху.

Ведучий: В номінації «Найкращий керівник» представлено кращих керівників, серед них:

  • Братаненко Віктор Олександрович – це лікар всієї ліцейської родини. Це керівник, який може не тільки вислухати, а й порадити, запропонувати і допомогти. Його формула успіху «Здоров’я перш за все!» 
  • Мазуркевич Тетяна Василівна – заступник директора з навчальної роботи. Її робота – це покликання. Тетяна Василівна мудрий, справедливий, турботливий керівник. При цьому, вона не змінює, властивим їй якостям: яскравому, сонячному почуттю гумору, легкості при спілкуванні, і, звичайно, за будь-яких обставин, вона завжди залишається чарівною жінкою.
  • Штика Галина Михайлівна - заступник директора з господарчої роботи. Галина Михайлівна завжди невтомна та наполеглива, неординарна та завзята.  У своїй роботі, як керівник підрозділу,  відзначається відповідальністю за ввірену їй справу. Для неї робота в команді однодумців і є гарантією успіху.

Ведуча: На сцену ми запрошуємо номінантів.

 Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий керівник» на сцену  запрошується  ……

Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

Нагородження

Ведучий: Ех, ліцейські роки, час мрій, першого кохання, сподівань, яскравих вражень …. Де кожен день наповнений неповторністю і унікальністю.

Ведуча: Іване, дивлячись на тебе, розумієш що життя ліцею в його учнях ерудованих, кмітливих та наполегливих, які користуються успіхом і мають успіх, не лише,  як спортсмени, а як справжні учні, артисти, актори й танцюристи.

Ведучий: Що й казати. Головне для кожного учня  мати мету і наполегливо йти до неї.

Ведуча: Саме такі учні і представлені в номінації «Найкращий учень року». Увага на екран!

  • Гаюк Олександра – ліцеїстка 32 групи. Це приклад успішного поєднання спортивних здобутків та навчальних успіхів, це дівчина, яка талановита не лише у спорті. Як їй тільки вдається поєднувати напружений графік тренувань та змагань з навчанням та постійними виступами на загальноліцейських заходах. Може це і є її формула успіху.

 

  • Костяник Вероніка – ліцеїстка 41 групи. Має найвищий навчальний рейтинг серед ліцеїстів. Ерудована та вихована. Її яскрава посмішка та карі очі завжди сяють добротою та розумінням. Охайність у всьому, допомога усім, у цьому полягає успіх Вероніки.

 

  • Кулик Вікторія – ліцеїстка 41 групи. В цій яскравій особистості поєднана дівоча краса, розум та бійцівський характер. Хлопці захоплюються її відповідями на уроках, дивуються спарингами на змаганнях та мріють про побачення з нею. І я не виключення!

 

Ведуча: Ми запрошуємо вас піднятися на  сцену: Гаюк Олександру, Костяник Вероніку, Кулик Вікторію.

 

Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий учень» на сцену запрошується ……

 

Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 

Ведуча: Слово переможцю!

Ведучий: Нагороджуються  лауреати номінації …., …..

 

Ведуча: Для всіх  тих, які мають енергетичний та духовний імпульс, кожен день, яких наповнений неповторністю і унікальністю актори  театру імені Панаса Саксаганського дарують мистецький подарунок …

 Зустрічайте і насолоджуйтесь!

Танок

 

Ведучий: Не секрет, що турбота про формування особистостей своїх вихованців найбільшою мірою дається тим, хто сам являється яскравою особистістю.

Ведуча: Так, формула професійного успіху – справжня наука, яка визначає не тільки схему роботи, а й стиль життя.

Ведучий: Юліє, а яка ваша формула успіху, як вихователя?

Ведуча: Моя формула успіху – це праця, віра і повага до вихованців. Треба вміти відчувати настрій, поведінку, реакцію не одної, а багатьох абсолютно різних людей.

Ведучий: Хоч справа виховання майбутніх спортсменів, чемпіонів і нелегка, але вона під силу людям, яких ми зараз запросимо на сцену. Вони є справжніми фахівцями своєї справи.

Ведуча: Що й казати, знають свою справу вихователі ліцею. В номінації «Найкращий вихователь » представлені такі вихователі:

  • Войтенко Катерина Феодосіївна – це вихователь, який віддає часточку своєї душі кожному з вихованців. Завдяки досвіду, таланту Катерини Феодосіївни, ліцеїсти її групи можуть сказати про себе, що вони єдиний, дружній колектив, і що їхня дружба буде продовжуватись ще довгі роки.
  • Редька Лілія Петрівна. Енергійна та невтомна. Маючи велике терпіння і натхнення Лілія Петрівна веде своїх вихованців у завтрашній день, допомагаючи зробити правильний вибір у житті, віднайти себе, проявитись, розкрити невідомі таланти.
  • Шипелюк Людмила Миколаївна. Для людини з талантом і любов’ю до праці не існує перешкод. Ініціативна, творча особистість. Людмила Миколаївна щодня допомагає вихованцям у вирішенні будь-яких питань, підказує правильні шляхи з складних життєвих ситуацій, підтримує і наставляє. Секрет успіху Людмили Миколаївни – наполегливість у досягненні мети.

Ведучий: запрошуємо на  сцену  номінантів Войтенко Катерину Феодосіївну, Редьку Лілію Петрівну, Шипелюк Людмилу Миколаївну.

Ведуча: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий вихователь» на сцену  запрошується   ……

 

 Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 

Ведуча: Вітаємо переможця і запрошуємо до слова!

Ведучий: нагороджуються номінанти ….,  ….

*****

 

Ведуча: Розмірковуючи про вчительську долю, педагогічну працю, мимоволі приходиш до висновку, що надто різних за досвідом, уподобаннями, стилем педагогічної діяльності людей об’єднує одне – особлива любов до дітей. Ця любов неосяжна і нею наповнена кожна хвилина педагогічної праці.

Ведучий:  Що ж створює педагогічний успіх?

Ведуча: Непереможна комбінація - терпіння, наполегливість і праця.

Ведучий: Дійсно, якщо ви хочете досягнути успіху в справі, якою займаєтесь, її насамперед потрібно любити! І любити настільки, щоб жити нею. Лише тоді результат буде на рівні професіонала!

Ведуча: Впевнена, справжнім підтвердженням любові і визнання є номінація «Найкращий вчитель», в якій представлені справжні професіонали педагогічної праці:

  • Жихарєва Тетяна Василівна – Успіх, інтелект і незалежність – потреба часу і вчителя Жихарєвої Тетяни Василівни! Якщо пройдете сходинками нашого закладу і зайдете на уроки математики і інформатики, то переконаєтесь в незвичайній демократичній атмосфері, теплоті, вимогливості й згуртованості педагога і ліцеїстів.

 

  • Пушка Софія Іванівна – Успіх для Софії Іванівни, - це радість зустрічі, приємного спілкування між учнями і вчителем, атмосфера пошуку, творчість, відчуття власної значимості. Під час уроків фізики Софія Іванівна створює сприятливі умови для розвитку здібностей ліцеїстів, розвиває вміння практично й творчо застосовувати набуті знання.

 

  • Черненко Олена Володимирівна – Здатна до творчого самовираження, вміє фахово оцінити відповідні мовні факти, виправити стилістичну некоректність, саме до таких ентузіастів належить вчитель української мови та літератури Черненко Олена Володимирівна.

 

Ведучий: запрошуємо на  сцену номінантів Жихареву Тетяну Василівну, Пушку Софію Іванівну, Черненко Олену Володимирівну.……

 Ведуча: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий вчитель» на сцену запрошується ……

 Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

Ведучий: Нагороджуємо номінантів …

 

Нагородження

Ведуча: Слово переможцю

 

Ведуча: Сердечним подарунком для справжніх професіоналів та фахівців своєї справи звучить пісня у виконанні акторів театру імені Панаса Саксаганського «На щастя, на долю»

 

Ведучий: Шановні педагоги, щастя вам, добра і творчої наснаги!

Пісня «На щастя, на долю»

 

Ведучий: Іноді замислюєшся над питанням, що робить людину успішною у наш стрімкий час.

Ведуча: Ваню, ти ж розумієш, що одним із показників успішності є вибір професії. Саме вибір професії – це тяжкий та відповідальний крок у житті кожної людини.

Ведучий: Я зрозумів, для того, щоб досягти такого успіху та знайти своє місце у майбутній долі потрібно працювати, працювати, і ще раз працювати, вкладаючи всю душу, віддаючи майстерність, покладаючи сили, все для того щоб бути максимально корисним своїй державі.

Ведуча: Твої міркування дуже цікаві.  Сьогодні, в цьому залі присутні ті, хто працює не за обов’язком, а за велінням серця, з повною віддачею, розуміючи величезну відповідальність за долю спортсменів і за рідний ліцей. Це не праця, це все життя, без меж між особистим і суспільним.

        Отже, на сьогоднішньому святі ми з гордістю представляємо кращих «скульпторів» дитячих душ і тіл – тренерів ліцею, в серцях яких не згасає прагнення долати перешкоди і здійматися на найвищі вершини.

Ведучий: В номінації «Найкращий тренер» визнано трьох кращих тренерів.

Увага на екран!

  • Гавренко Лариса Вікторівна – Відмінник освіти України, тренер з художньої гімнастики. Лариса Вікторівна  - прекрасний тренер і педагог, порядний і надійний товариш. За результатами виступів у 2010 році до складу збірної команди України увійшли три її вихованки Смик Анна, Корнієнко Катерина та Зайцева Ольга, яка у цьому ж році була учасницею чемпіонату світу та кубку світу.

Саме завдяки наполегливості та завзятості у роботі Лариси Вікторівни, майстерний виступ вихованок відділення художньої гімнастики став  переможцем чемпіонату України серед школярів в командному заліку, серед яких: Смик Анна, Дорофєєва Анна, Ульянова Даша, Корнієнко Катерина, Гайдук Катерина, Сазонова Яна. Доречі Сазонова Яна стала переможницею цих змагань в багатоборстві за програмою першого розряду.

 

  • Кудлацька Світлана Борисівна. Вихованцям тренера-викладача відділення легкої атлетики, Заслуженого тренера України, Майстра спорту Радянського союзу Світлани Борисівни Кудлацької пощастило.

Вони потрапили в добрі і умілі руки. Завдяки своєму таланту і майстерності в 2010 році Світлана Борисівна  підготувала 9 чемпіонів України у різних вікових категорій, 4 рекордсмена України.

Серед них: Лященко Ігор – член збірної команди України, переможець Європейського легкоатлетичного фестивалю 2010 року (Москва, Росія), переможець перших юнацьких Олімпійських ігор 2010 року (Сінгапур), рекордсмен України серед юнаків зі спортивної ходьби на 5 та 10 км, Гальченко Аліна – член збірної команди України, срібний призер Європейського легкоатлетичного фестивалю 2010 року (Москва, Росія), виборола 6 місце на перших Олімпійських іграх 2010 року (Сінгапур), рекордсменка України зі спортивної ходьби на 5 км.

 

  • Сліпченко Сергій Іванович. Спорт любить відданих і працелюбних. Сергій Іванович - майстер спорту Радянського союзу, тренер з важкої атлетики – це мудрий наставник та фахівець своєї справи. Підготував Єрко Яну, члена збірної команди України, срібного призера чемпіонату Європи серед юніорів 2010 року (Лімасол, Кіпр).

 

 Ведуча: запрошуємо на  сцену  номінантів  Гавренко Ларису Вікторівну, Кудлацьку Світлану Борисівну, Сліпченко Сергія Івановича.

Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий тренер» на сцену ми запрошуємо ……

 

 

 

 

 

Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 Ведуча: Ваші оплески! ……. вітаємо Вас з перемогою та запрошуємо до  слова.

Ведучий: нагороджуються  лауреати номінації ….

Ведучий: Не треба нікого переконувати в тому, що справжню міць і славу ліцею приносять спортсмени! Фанати спорту, ті, для кого спорт – це життя, хто закохано віддається боротьбі за перемоги, рекорди, медалі, щоб прославляти рідну Державу!

Ведуча: Тож надійшов час виділити кращих із кращих, тих якими сьогодні ми пишаємось, які справді є зірочками особливо яскравого блиску не тільки на ліцейському небосхилі.

Ведучий: Час оголосити номінацію, для номінантів якої, успіх – це праця до сьомого поту.

Ведуча:  «Найкращий спортсмен »!

Увага на екран!

  • Гальченко Аліна - майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України, срібний призер Європейського легкоатлетичного фестивалю 2010 року (Москва, Росія), виборола 6 місце на перших юнацьких Олімпійських іграх 2010 року (Сінгапур), рекордсмен України зі спортивної ходьби на 5 км.

Тренер – Кудлацька Світлана Борисівна.

 

  • Єрко Яна – майстер спорту України з важкої атлетики, член збірної команди України, срібний призер чемпіонату Європи серед юніорів 2010 року (Лімасол, Кіпр), чемпіонка України та молодіжних ігор України.

Тренер – Кашуба Володимир Федорович.

 

  • Лященко Ігор – майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України. Переможець Європейського легкоатлетичного фестивалю 2010 року (Москва, Росія), переможець І юнацьких Олімпійських ігор 2010 року (Сінгапур), рекордсмен України серед юнаків зі спортивної ходьби на 5 та 10 км, нагороджений молодіжною премією голови Київської Обласної Державної адміністрації  в номінації «За спортивні досягнення».

Тренер – Кудлацька Світлана Борисівна.

 

Ведуча: Спробуємо ще раз відчути радість перемоги.

 

ПЕРЕГЛЯД   ВІДЕО

 

      Ведучий:  Ваші оплески, друзі!

 

Ведуча: Ми із задоволенням запрошуємо піднятися на сцену Гальченко Аліну, Єрко Яну, Лященко Ігоря.

 Ведучий: Для оголошення переможця в номінації «Найкращий спортсмен» на сцену запрошується ……

         Гість говорить слово, розрізає конверт, називає переможця

 

Ведучий:  Підтримаємо переможця бурхливими оплесками!

Ведуча: Ігоре, тобі слово.

Ведучий: Нагороджуються  лауреати номінації Гальченко Аліна та Єрко Яна

 

Ведуча: В підтвердження тому, що наполеглива праця – це вершина успіху є виступ нашої талановитої спортсменки, вихованки відділення художньої гімнастики Смик Анни.

Тренер Відмінник освіти України. Тренер вищої категорії – Лариса Гавренко.

Зустрічайте та насолоджуйтесь!

 

Виступ вихованок художньої гімнастики

 

Ведуча: Ось і підійшла до завершення програма нашого чудового свята.

Ведучий: Як завершення? А як же формула успіху?

Ведуча: Іване, якщо ти хочеш досягнути успіху в справі, якою займаєшся, її насамперед потрібно любити! І любити, щоб жити нею. Лише тоді результат буде нарівні професіонала!

  Будьте готові – і секрет успіху неодмінно розкриється вам.

Ведучий: Я зрозумів, формула успіху - це неймовірне бажання + відкрите серце + любов до себе та людей, які тебе оточують + багато праці = УСПІХ!

Ведуча: Відмінно.

Шановні друзі, нехай осяє священний вогонь Прометея нездоланне прагнення вами досягти високої мети!

     

Ми запрошуємо, під бурхливі оплески, піднятися на сцену всіх переможців, номінантів, гостей свята, директора ліцею для завершального акорду вечора.

Ведучий: Отже, історія визнання кращих із кращих продовжується і, може, наступного року настане твій час, любий друже, вписати в неї своє ім’я.

Ведуча: Щастя, добра, любові, творчої наснаги, щиро вам бажаємо!

Ведучий: Для завершального акорду вечоравиконання гімну Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту ми запрошуємо на сцену нашу  гостю,  Бурлудську Наталію

Ведуча: Отже, візьмемось за руки!

Виконується гімн, по завершенню салют

Ведучий: Піднімемось і привітаємо ж переможців гучними оплесками!

Ведучий: До нових приємних зустрічей, дорогі друзі!

1

 

docx
Додано
4 січня 2023
Переглядів
186
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку