Веселі вирази математика 1 клас

Про матеріал
Веселі вирази для учнів першого класу. Допоможуть розвивати в учнів критичне мислення, логіку та увагу.
Перегляд файлу

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Це завдання допоможе дитині розвинути математичне мислення та кмітливість, а також навчитися знаходити значення невідомих членів математичного виразу. Кожне з завдань – це головоломка, побудована за принципом систем рівнянь і представлена в зрозумілій учням початкових класів формі. Замість змінних у прикладах – різноманітні тварини, фрукти або інші предмети, а здогадатись про числові значення малюнків можна, проаналізувавши математичні вирази та обчисливши значення там, де це можливо. Завдання сприятимуть розвитку логічного мислення, уваги, зосередженості.

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення зайчика та білочки. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення дідуся та бабусі. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення поросятка та корівки. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення рака та крокодила. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення їжачка та ведмедика. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення мавпочки та слоника. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення жирафи та верблюда. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення бджілки та півника. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення каченятка та пінгвінчика. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення бегемотика та дельфінчика. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Веселі вирази

Проаналізуй математичні вирази й знайди числові значення зебри та кенгуру. Напиши відповіді в порожніх квадратиках зі знаком питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
17 березня
Переглядів
83
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку