виховна година до дня єднання

Про матеріал
виховна година до дня Єднання для учнів 5 класу в дистанційному форматі, змішаному форматі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ

Номер слайду 2

Ми живемо з вами, діти, в чарівному, надзвичайно красивому краю, який зветься Україна. Природа нашого краю дуже різноманітна і цікава. Тут є безмежні поля і степи, озера,ріки і моря Чорне і Азовське,вікові ліси, гори Карпати і Кримські. Не злічити на ній джерел і струмочків, які живлять нас і нашу землю цілющою життєдайною водою. Це наша держава, державна територія,в оточенні інших більших і менших держав.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Облітав журавель. Сто морів,сто земель. Облітав, обходив,Крила ноги натрудив. Ми спитали в журавля. Де найкращая земля. Журавель відповідає... Краще рідної- немає.

Номер слайду 5

Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання. Президент України Володимир Зеленський заявив про створення нового свята. Взяти участь у цьому патріотичному святі може кожен українець.

Номер слайду 6

Історія виникнення свята Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з`явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україні. Президент України заявив: ідея свята в тому, аби показати світу, в тому числі й росіянам єдність українського народу на тлі військової загрози. Нас лякають великою війною вкотре призначають дату нападу. Але наша держава сьогодні сильна, як ніколи.

Номер слайду 7

Щасливі ми, що народились на Україні. Ми з вами всі - український народ, який складається з родин-маленьких і великих, дружніх і працьовитих.І коли всі родини об’єднати в одну велику могутню країну, тоді кожна людина матиме свою Батьківщину. А що для вас Україна? (малюнки дітей)

Номер слайду 8

Ми — є діти українські,Український славний рід. Дбаймо, друзі,щоб про нас. Добра слава йшла у світ. (1)Все, що рідне, хай нам буде. Найдорожче і святе -Рідна віра, рідна мова,Рідний край нам над усе!(2)Хай біда і горе минають ваш дім,Доброго здоров’я зичу вам усім! (3)вірші дітей на заключення

Номер слайду 9

МИ — РАЗОМ! МИ - ЄДИНІ! І В ЦЬОМУ НАША СИЛА!Україна з надією дивиться у завтрашній день, чекає на вас, завтрашніх господарів життя. Ви потрібні їй мудрі, умілі. Дбайливі і людяні. Тож попри всі щоденні турботи пам’ятайте про головне - вибудовуйте храм своєї душі, формуйте себе, як людину- патріота нашої України.

pptx
Додано
18 лютого
Переглядів
27
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку