Виховна година "Любов об'єднує серця "

Про матеріал
Розробка класної години до 14 лютого в стилі "Love is..." В презентації запропоновані матеріали по святкуванню Дня всіх закоханих в різних країнах, а також вислови відомих українців про кохання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Любов об'єднує серця

Номер слайду 2

Історія походження Дня Святого Валентина. Вважається, що в Західній Європі День Святого Валентина став широко відзначатися з XIII століття, в США – з 1777 року. В Україні 14 лютого як день всіх закоханих – свято відносно нове, але досить популярне і масове.

Номер слайду 3

Як у різних країнах святкують День святого Валентина?

Номер слайду 4

Америка. На початку XIX століття у американців з'явився звичай - у День святого Валентина дарувати коханим фігурки з марципана. А марципани в ті часи вважалися великою розкішшю! І ще у американських дітей у цей день прийнято дарувати подарунки хворим і самотнім людям.

Номер слайду 5

Англія. В Англії раніше вирізали дерев'яні «ложки любові» і дарували їх своїм коханим. Їх оздоблювали сердечками, ключами й замковими щілинами, що символізувало: шлях до серця відкритий.

Номер слайду 6

Франція У День закоханих французи проводять різні романтичні конкурси. Наприклад, дуже популярний конкурс на найдовшу серенаду - пісню про кохання. А ще саме у Франції вперше було написано послання-чотиривірш. І звичайно, прийнято дарувати в цей день коштовності.

Номер слайду 7

Японія Це свято в Японії святкується з 30-х рр. Минулого століття. Цікаво, що в Японії День святого Валентина вважається виключно чоловічим святом, тому подарунки на це свято дарують в основному чоловікам, як правило, шоколад (в основному у вигляді фігурки святого Валентина), а також всілякі одеколони, бритви і т. П.

Номер слайду 8

Що ж таке кохання ?

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Створи власну валентинку

pptx
Додано
15 лютого 2023
Переглядів
183
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку