Виховний захід "Молодіжна субкультура в сучасній Україні"

Про матеріал

Виховний захід.

Зміст1.Неформальні субкультури молоді.2. Представники сучасних субкультур.3.Класифікація молодіжних субкультур.4. Молодіжні субкультури — особлива частина суспільної культури.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Зміст 1.Неформальні субкультури молоді. 2. Представники сучасних субкультур. 3.Класифікація молодіжних субкультур. 4. Молодіжні субкультури — особлива частина суспільної культури.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Загалом можна виділити 5 головних характеристик молодіжних субкультур: NB!

Номер слайду 5

Молодіжна субкультура – будь - яке об'єднання молоді, що має власні елементи культури: мову (сленг) символіку (зовнішня атрибутика) традиції цінності норми тексти

Номер слайду 6

Класифікація молодіжних субкультур

Номер слайду 7

Представники сучасних субкультур

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Неформали. Хто ж вони?

Номер слайду 10

Рокери

Номер слайду 11

Реггі (растафарай)

Номер слайду 12

Емо

Номер слайду 13

Головна риса Емо — це вираження та нестримання своїх емоцій, найважливіше — бути собою і не заганяти себе у якісь певні рамки. У Емо свої погляди на життя, яке складається з двох основних кольорів: чорного (символізує несправедливість, жорстокість світу) та яскравих кольорів (щасливі емоції, кохання, приємне переживання). Плюси: якщо не рахувати їх емоційність, то цілком мирний і тихий народ.Не налаштовані вороже і не хочуть поневолити світ. Мінуси: прагнення до переживання яскравих і чистих емоцій і їх вираженню — головне правило для емо. Їх відрізняє: жадання самовираження, протистояння несправедливості, особливе, чутливе світосприйняття.

Номер слайду 14

Хип - хоп

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Субкультура Анімешники Аніме (від англ. animation [анімейшн] — анімація) — японська мультиплікація, головна відмінність від мультиплікації інших країн полягає в тому, що аніме в основному робиться з розрахунку на підліткову та дорослу аудиторію. манга ости косплей опенінги анімефест ендінги

Номер слайду 17

Молодіжні субкультури — особлива частина суспільної культури. Кожен має право бути індивідуальним.

Номер слайду 18

ppt
Додано
1 березня
Переглядів
95
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку