Виховний захід"Життя"

Про матеріал
Виховна година на тему: "Життя" для дітей 7 -11 класів презентація до уроку
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЖИТТЯ — НАЙДОРОЖЧИЙ СКАРБПам'ятай! Життя є дар, Великий дар. І той, хто його не цінує, Цього дарунку не заслуговує. (Леонардо да Вінчі)

Номер слайду 2

Людина — найбільша цінність на Землі, творець усіх земних благ. В. Симоненко

Номер слайду 3

Людське життя... Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке, як мед, і гірке, як полин,переплетене червоними і чорними тонами,як у цій пісні «червоне — то любов, а чорне то журба»...

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Цитати видатних людей про цінність життя. Визнання проблеми — половина успіху в їїрозв’язанніЗигмун. Фрейд. Моя сім’я — це моя сила і моя слабкість. Айшварія Рай Баччан

Номер слайду 6

Цитати видатних людей про цінність життя. Прекрасна сім’я — це не «ідеальна пара»; цедвоє зовсім не ідеальних людей, які вчатьсярадіти тому, що вони різні. Д. Мейрер. Щоб бути щасливим, потрібно постійно прагнути до цього щастя і розуміти його. Воно залежить не від обставин, а від себе. Л. М. Толстой

Номер слайду 7

Цитати видатних людей про цінність життя. Найголовніша формула успіху — вміння...спілкуватися з людьми Т. Рузвельт. Якщо бажаєш щоб світ змінився, — сам стань... цією зміною. Махатма ГандіВиживає не сильніший і не розумніший, а той, хто найкраще реагує на... зміни. Г. Драйден

Номер слайду 8

Народна пісня — ліки для душіЖиття — це радість, диво, відкриття, що дарує кожен новий день.

Номер слайду 9

Життя — це можливість, використай її. Життя — це радість, відчувай ЇЇ. Життя — це краса, дивуйся їй. Життя — це насолода, скуштуй її. Життя — це сон, розгадай його. Життя — це виклик, зустрінь його. Життя — це обов’язок, виконай його. Життя — це скарб, цінуй його. Життя — це гра, грай у неї. Життя — це багатство, збережи його.

Номер слайду 10

Життя — це любов, радій їй. Життя – це таємниця, пізнай їїЖиття — це обіцянка, виконай її. Життя — це скорбота, подолай її. Життя — це гімн, заспівай його. Життя — це боротьба, прийми її. Життя — це драма, стань з нею віч-на-віч. Життя — це пригода, віддайся їй. Життя — це успіх, твори його. Життя занадто цінне, не знищуй його. Життя — це життя, захисти його.

Номер слайду 11

Слова Матері Терези. Що ви можете зробити для змінення миру в усьому світі? Йдіть додому і любіть свою сім’ю. Нам не потрібні зброя і бомби. Аби перемогти зло, нам потрібні любов і співчуття. Всі труди любові — це труди заради миру. Легко любити дальніх, але не так уже легко полюбити ближніх.

Номер слайду 12

Слова Матері Терези Коли ти засуджуєш людей, у тебе не залишається часу на те, щоб їх любити. Щоби створити сім’ю, достатньо полюбити. А щоби зберегти — потрібно навчитися любити і прощати. Нехай кожен, хто приходить до тебе, піде, ставши кращим і щасливішим.

Номер слайду 13

Слова Матері Терези Гордий завжди ображений. Смиренний ніколине сердиться, бо ніщо його не принижує. Гордийшукає любові до себе. Смиренний любить сам, нічого не очікуючивзамін! Люби, і нехай любов буде для тебе така самоприродна, як і дихання. Нічого не вимагай. Нічого не очікуй. Якщо щосьприходить до тебе,будь вдячний Якщо нічого неприходить,значить, цьому й не треба було приходити.

Номер слайду 14

ДЯКУЄМО ЗА УВАГУ!

pptx
Додано
5 грудня 2019
Переглядів
1364
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку