Виконання волого-теплових робіт

Про матеріал
Навчальна презентація, в якій представлені види волого-теплових робіт та їх призначення
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку:«Виконання волого-теплових робіт»

Номер слайду 2

Види волого-теплових робіт: Волого-теплова обробка деталі швейного виробу. Обробка деталі або виробу за допомогою спеціального обладнання з використанням вологи, тепла і тиску. Використовується для волого-теплової обробки сукні, рукава, кишені. Пропарювання або декатирування матеріалу (виробу)Волого-теплова обробка для запобігання усадці матеріалу і забезпечення насиченості виробу парою. Використовується для пропарювання матеріалу перед розкроєм.

Номер слайду 3

Види волого-теплових робіт: Пресування деталіВолого-теплова обробка виробу за допомогою пресу. Використовується для пресування пілочкі жакету. Пропрасування деталіВолого-теплова обробка деталі для усунення заломів чи заминів. Використовується для пропрасування рукава, полотнища спідниці.

Номер слайду 4

Види волого-теплових робіт: Розпрасування деталіРозкладання припусків на шви або складки в різні боки і закріплення їх у заданому стані за допомогою прасувального оброблення. Використовується для розпрасування бокових, плечових швів. Запрасування деталіЗагинання припусків на шви або складки, краю деталі в один бік та закріплення їх у заданому стані за допомогою прасувальної обробки. Використовується для запрасування рельєфу, низу сукні.

Номер слайду 5

Види волого-теплових робіт: Припрасування шва, краю. Волого-теплова обробка швів, згинів, виточок, складок або оброблення країв з метою зменшення їх товщини. Використовується для припрасування краю коміра, кишені. Спрасування зрізу деталіЗменшення лінійних розмірів деталі швейного виробу на окремих ділянках за допомогою волого-теплової обробки для надання потрібної форми. Використовується для спрасування ділянки в кінці виточки.

Номер слайду 6

Види волого-теплових робіт: Відтягування зрізу деталіЗбільшення лінійних розмірів деталі швейного виробу на окремих ділянках за допомогою волого-теплової обробки для надання потрібної форми. Використовується для відтягування зрізу сидіння на задній половинці брюк. Відпарювання швейного виробу. Обробка швейного виробу парою для усунення полиску. Використовується для відпарювання в місцях, де є полиск.

pptx
Додано
21 березня
Переглядів
24
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку