Використання гугл класу

Про матеріал
Покрокова інструкція використання гугл класу.Як зареєструватися дітям, вчителям на різних пристроях.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як використовувати Google-клас

Номер слайду 2

Якщо на комп’ютері:відкриваємо нову вкладку, у Вас з’являється пошта натискаєте не неї (якщо сірий кружечок треба натиснути «ВОЙТИ»

Номер слайду 3

Далі додаємо аккаунт який ви отримали від вчителя

Номер слайду 4

Нагадую адреса за якою Ви повинні зайти до гугл класу закінчується @school6nikopol.ukr.education!Нагадую класний керівник дає пароль який буде дійсний протягом однієї доби, після введення паролю, Вам буде запропоновано ввести свій пароль двічі, будь ласка запам’ятовуємо його!

Номер слайду 5

Натисніть на цю іконку, щоб увійти в Google-клас. Можливо, вам доведеться прокрутити вниз. На сторінці Google у правому верхньому куті натисніть цю кнопку

Номер слайду 6

Якщо ваші класи вже створені, вони будуть в цьому розділі. Якщо ви хочете долучитись до іншого класу або створити новий (ваші учні також можуть долучитись до вашого класу за допомогою цього методу)Натисніть значок плюса, щоб долучитись до класу (або створити новий)Щоб увійти у клас, учням знадобиться код класу.(Він пояснюється далі)

Номер слайду 7

Стрічка новин. Тут можна поставити запитання для вчителя або опублікувати що-небудь для однокласниківтут ви побачите майбутні завдання(Додаткову інформацію подивіться на наступному слайді)головне меню

Номер слайду 8

Це повний вигляд завдання. Публічний коментар. Вкладення, яке є частиною завдання. Особисте повідомлення для вчителя. Тут ви відправляєте завдання. Зверніть особливу увагу на інструкції, тому що вчитель може додати документ, в якому ви повинні працювати.

Номер слайду 9

Тут ви можете додати файли з папки курсу (з google-диску), URL-адреси сайтів, або файли з комп'ютера. Якщо вчитель не вказав формат документа, ви можете відправити своє завдання кількома способами.документи (аналог Microsoft Word)презентації (аналог Microsoft Power. Point)таблиці (аналог Microsoft Excel)малюнки (отлично подходит для создания изображений или математических формул)

Номер слайду 10

Ви можете побачити вміст і завдання на семестр в цій вкладціВаш календар з усіма строками та розкладом віртуальних занятьспільні документи класу

Номер слайду 11

На телефоні завантажуємо додаток Google Classroom

Номер слайду 12

Далі працюємо з поштою, в якій Ви додаєте аккаут від вчителя

Номер слайду 13

Заходмо в пошту, натискаємо на кружечок з Вашою поштою, та додаємо аккаунт Google

Номер слайду 14

Вводимо електронну адресу та пароль від класного керівника !Нагадую класний керівник дає пароль який буде дійсний протягом однієї доби, після введення паролю, Вам буде запропоновано ввести свій пароль двічі, будь ласка запам’ятовуємо його!Для захисту даних телефон або планшет повинен мати пароль, face id, або скрин пальця!)

pptx
Додано
9 листопада 2023
Переглядів
66
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку