Випускний вечір "Остання роль"

Про матеріал

випускний вечір в стилі нагородження "Оскар" має дві частини. Перша - нагородження, друга - вітальна.

Сприяє збереженню традицій школи, наступності поколінь, вихованню почуття поваги та вдячності до вчителів, працівників школи, формувати ціннісне ставлення до шкільної родини.

Перегляд файлу

1

 

ВИПУСКНИЙ В СТИЛІ ВРУЧЕННЯ ПРЕМІЇ «ОСКАР»

Фанфари

Ведуч 1: Доброго дня , пані та панове .

Ведуч 1 : Вітаємо вас, леді  та джентльмени !

Ведуч 1: Ласкаво просимо на церемонію вручення премії " Шкільний Оскар " !

Ведуч1 :Ця подія дуже хвилююча для всіх нас , адже щороку , прекрасного вечора, наприкінці травня в школу приходить свято юності , молодості , краси і щастя.

Ведуч1: Це наші випускники проводять останній свій шкільний вечір. 11 років вони йшли до цього свята - радісні й сумні одночасно. Позаду тисячі великих і малих подій , з яких було зіткане шкільне життя.

 Ведуч1Попереду їх буде ще більше, але все, що зустрінеться на життєвому шляху - буде завтра, а сьогодні – прекрасне свято, свято музики і пісень, любові і надій, вечір бальних танців і елегантних костюмів.

Ведуч1: Сьогодні перед вами у фільмі «Остання роль» Одинадцятий клас постане в повному блиску. Остання роль. І, думаю, вона Запам'ятається надовго, назавжди.

Ведуч1 На сцену зараз вийдуть виконавці головних ролей. До сьогоднішньої ролі вони готувалися 11 років і за цей час дещо змінилися зовні, але не втратили таланту, а тільки розвинули його!

Ведуч1: І першими, лише сьогодні і зараз, ми запрошуємо на сцену випускників 2018 року,зустрічайте їх бурхливими оплесками!! ось вони - винуватці сьогоднішнього свята!

Баронов Євген. сором'язливий, усміхнений хлопець, в якого маса нерозкритих талантів, особливо танцювальних

Бородін Руслан цьому випускнику не так легко сховатися у шкільній натовпі, високий зріст, красива зовнішність, та весела вдача відрізняють його від інших випускників

Вольвач Євген спортивна зірка школи: красень-хлопець, з чарівною голлівудською посмішкою, проявив неабиякі артистичні здібності, зірка шкільних вечорів

Губський Олександр екс-президент шкільного учнівського самоврядування, суворий і дуже відповідальний хлопець, організатор та виконавець творчих ідей у школі

Ковалівський Максим  головний юморист школи, артист без якого в школі не могло обійтись жодне свято

Нескромна Галина та Нескромна Наталля дві чарівні сестри – старша, серйозна та водночас весела дівчина, смілива і незалежна і молодша — мініатюрна, ніжна дюймовочка,

Новознова Тетяна добра, усміхнена дівчина, посмішка якої дарує всім тепло і піднімає всім оточуючим настрій

Тугай Галина чарівна, ніжна, старанна і виконавча випускниця

Хамраєв Богдан стильний, екстравагантний, творча особистість, хлопець, що має творче мислення і свій особистий підхід до всіх рішень

Ведуч1Дитинство ваше, мов вчорашній день.
Ось-ось майне крильми у темінь ночі,
А світанок від дзвінких пісень
Прокинеться і вам загляне в очі.

Ведуч1Ви підійшли до першої межі.
Шкільним порогом звуть її в народі.
Ще крок – і Україна перед вами
Відкриє всі свої шляхи-дороги.

Ведуч1 Це ж вам усім країну будувати,

Щоб вами лиш пишатися могла.

Щоб всі незгоди з нею подолати,

Щоб Україна наша в радості жила!

Ведуч1 Вшануємо ж її у мить цю урочисту

Свою любов їй хочемо віддать!

Пошану Україні несем ми променисто,

Державний гімн звучить — тож просимо всіх встать!

Ведуч1Вечір, присвячений урочистій події вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам Мельниківської загальноосвітньої школи-І  – III ступенів  оголошується відкритим.
                                              (Звучить державний Гімн України)

Ведуч1 Любі випускники!

    Ось і настала мить та довгождана,

    Коли дорослість шле вам свій привіт.

    Вже зараз ви отримаєте атестати,

    Про які мріяли довгих 11 літ.

Ведуч1 Атестат зрілості – так називають документ про закінчення школи. Ось і настала для вас, дорогі випускники, ця урочиста хвилина – одержання документа про середню освіту

Ведуч1 Ну що ж, збулось,

І у чеканні завмерли молоді серця.

Хвилюють блиском атестати нові –

Квитки – в життя.

Ведуч1 Розпочинаємо церемонію вручення атестатів про повну середню освіту.

(Звучать урочисті позивні)

Ведуч1.Длязачитання наказу і проведення церемонії вручення атестатів про повну середню освіту слово надається директору школи Сиротенку Миколы Григоровичу.

Ведуч1 (Наказ) Атестат вручається:

 

Баронов Євген хлопець з щирою усмішкою і добрими очима, ввічливий, щирий, врівноважений, роботящий, скромний. Хороший друг. Може підтримати одним словом і викликати посмішку.

Бородін Руслан любитель дотепного гострого слова,  людина безмежної енергії та почуття гумору.  Має гарні акторські здібності, веселий і безтурботний, впевнений у собі. Стійко витримував натиск вчителів на уроках, але мовчки стояв на своєму до кінця.

Вольвач Євген нескорений, непередбачуваний, сповненй творчих ідей, прямий і відвертий, цей юнак має бурхливу творчу енергію і ентузіазм, гострий розум та гостре слово. З Євгеном можна поговорити на будь-яку тему. Особливо йому подобається це робити під час уроку.

Губський Олександр справжній джентльмен. Скромний  і ввічливий, чесний і щирий,  дуже справедливий і працелюбний випускник.  Упевнено йде до своєї мети. А його наполегливість допоможе подолати будь-які труднощі, які стануть на його шляху.

Ковалівський Максим  хлопець надзвичайно товариський і комунікабельний. Він весь час у русі, завжди веселий і радісний. . Він не пропустив жодного шкільного свята  і залюбки приймав в ньому активну участь Його гумор і чесність допоможуть йому знайти багато нових друзів

Нескромна Галина розумна,  вродлива дівчина з тонким почуттям прекрасного.  Упевнена у собі , весела та порядна, щира і доброзичлива. Хороший друг. Друзі характеризують її як людину,яка ніколи не відмовляє в допомозі. За час навчання в школі проявила акторські й режисерські здібності.

Нескромна Наталля тендітна і вродлива, ніжна і доброзичлива  дівчина, з вишуканим смаком і чарівною усмішкою. Завжди в потоці шкільного життя. вимоглива до себе. Надзвичайно працьовита. Гарно читає вірші. Артистична. Завжди відстоює свою думку Цілеспрямована і має серйозні плани на майбутнє

Новознова Тетяна Відповідальна та завжди готова допомогти ближньому. Брала участь у проведені шкільних свят. За будь –яких обставин, завжди обачна, може спокійно займатися рутиною роботою заради того, щоб досягти високого результату.

Тугай Галина доброзичлива, делікатна і ввічлива, спокійна і врівноважена. символом скромності. Тиха,  мрійлива дівчина. Надійний помічник класного керівника. Надзвичайно працелюбна, роботу у класі завжди виконувала із задоволенням

Хамраєв Богдан не любить перебувати у центрі уваги, але завжди контролює ситуацію.серйозний, розсудливий,  працелюбний хлопець, врівноважений і акуратний, який завжди розраховує на власні сили. Але в той же час готовий допомогти іншим у будь-яку мить.

                                                 (слово директора)

Ведуч1 Дорогі випускники, це їм, найріднішим, ви завдячуєте своїм життям, своїм сьогоденням. Їхня любов, безмірна і відкрита, надає сили в часи розчарувань, надихає під час негараздів, підіймає і бентежить в часи радості. Скільки щастя випромінюють їхні очі, але десь в глибині душі все ж таки затаїлась тривога, бо попереду ще стільки випробувань. А батьки переживають у кілька разів більше, ніж ви самі, хоча й не показують цього.
Ведуч1 Дорогі випускники! Одинадцять років тому вас, несміливих і тендітних, привели до школи найрідніші люди – тато і мама.

Усі мовчать – щось мати каже,

Цвітуть притишено слова.

Вони із веселкових вражень,

З любові, що в душі жива.

Зійшлися діти всі до хати,

Де хліб рум’яний на столі…

Усі мовчать: говорить мати

Вустами неба і землі.

Ведуч1 Від імені батьків слово надається ________________________________________
(Виступ мами.)

Ведуч1Сьогодні вам, наші випускники, буде ще сказано безліч теплих слів,      побажань, настанов. Тільки встигайте їх запам’ятовувати та осмислювати.

Ведуч1 На нашому святі присутні гості. Це      ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведуч1Слово для привітання надається ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ведуч1. Росте людина. Її життя починається світанком душі – дитинством. Залишається воно у пам’яті як потаємне і світле. І скільки б не пройшло років, берег дитинства притягує до себе, повертає з найвіддаленіших куточків людської пам’яті.

Ведуч1Багато людей ще пам’ятає наших випускників маленькими, дехто й  досі вважає їх такими.

Ведуч1Самі випускники вважають, звісно, інакше. Та й хіба можна повірити, дивлячись на цих богатирів і красунь, що вони колись були маленькими.

Ведуч1 Але ж були. І сьогодні ми хочемо, щоб згадали ви і перші літери букваря, перші слова на дошці, мелодійний дзвінок, що кликав на урок, і повернулися на мить у Дитинство.

Ведуч1  Шановні випускники, а ви пам’ятаєте 1 вересня 2006 року? Одягнену новеньку  шкільну форму, величезні букети квітів із-за яких вас не було помітно. Ви вперше переступили поріг школи.

Ведуч1І зустріла вас перша вчителька, з якою ви робили перше в своєму житті відкриття.

Ведуч1  Саме вона, перша вчителька, відкривала вам світ і дарували свою любов і душевне тепло.

Ведуч1  Ви згадайте,  якою  була ця перша осінь.  Із маминої руки  вашу долоню  вчителька перша взяла. І ви їй  довірились як своїй мамі, і все з нею ділили – і успіх і горе.

Ведуч1 Тож сьогодні ми запрошуємо до мікрофону  вашу першу вчительку Мижирицьку Валентину Володимирівну

Ведуч1Сьогодні, у мить розлуки зі школою, візьміть слово учителя у довгу, інколи   тернисту дорогу життя. Хай школа залишається для вас промінчиком любові та добра а спогади про дитинство приходитимуть з іменем вашого класного керівника

Ведуч1 Тож запрошуємо до слова вашого класного керівника Тищенко Жаннету Дмитрівну

Ведуч1Ну що ж, настав час прощатися зі школою. Вам слово, випускники – 2018р.

Ведуч1Урочистий вечір присвячений врученню атестатів про повну загальну середню освіту оголошується закритою.
                                                  (Звучить гімн України)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Частина ІІ привітальна

Вип.: Колись славнозвісний письменник Вільям Шекспір сказав такі слова: «Усе наше життя – це гра, а ми в ній всі актори!» .

Вип. За своє коротке життя ми встигаємо виконати масу різних ролей: роль сина чи доньки, закоханого підлітка, люблячої дружини чи чоловіка, матері чи батька, а може навіть і знаменитості світового масштабу…

Вип. За бездоганно зіграну роль ми отримуємо нагороди. І тому сьогодні ми зібралися тут на церемонії нагородження премією «Шкільний Оскар».

Вип. Але сьогоднішня церемонія – особлива. Адже, якщо брати наше життя, окремий його фрагмент, ну скажімо, школу – це теж свого роду фільм і мистецтво, в створення та реалізацію якого вкладено немало сил і терпіння, щоб отримати достойний результат.

Вип І весь той професійний склад, який задіяний у створенні фільму, теж особливий. Це наші дорогі вчителі, директор, завучі, техперсонал, праця якого так не помітна, але така важлива, і звичайно учні.

Вип Саме тому нашими сьогоднішніми номінантами на вручення Оскара будуть представники саме цього акторського складу і цього знімального майданчику вцілому.

Вип Сьогодні кращі з кращих будуть нагороджені найвищою нагородою за свою працю і внесок, який вони зробили в розвиток покоління випускників Мельниківської  школи 2018 року.

номер Музичний номер(пісня «Відірватись від землі»)

Вип: Ми всі знаємо, що робить оператор – він управляє камерою. Актори грають, сценаристи пишуть. А що ж робить режисер?

Вип А режисер насправді робить все, щоб втілити в життя конкретне бачення картинки. І перша номінація в категорії «Найкращий режисер» присвоюється людині, яка наділена глибоким баченням того, як повинен виглядати кінцевий результат, людина, котра є зразковим керівником. Оскар отримує (відкривається конверт і зачитується прізвище номінанта) директор Сиротенко М.Г

Вип.В директора робота не проста,

 Шкільні проблеми, і сільські, й районні. 

Документації щодня листків до ста,

 Та ще й уроки, зошити, контрольні…

Журнали перевірити щораз,

Тому і світиться його вікно щоночі.

 Робота завжди забирає час,

 А ще якщо робить з душею хочеш.

Спасибі за вимогливість і волю,

Спасибі за повагу й розуміння,

 Спасибі за комп'ютери у школі,

Спасибі за знання і за уміння.

 

Вип. Незмінними помічниками директора є наші завучі: Зубченко С.В та Зінченко В.П.

Вип. Їм головне – порядок в школі, 

А все, що інше – суєта, 

Були б у класах й коридорах 

І дисципліна, й чистота.

 То  вчителя на курси терміново, 

То знову хтось уроки прогуляв

Змінився розклад на сьогодні знову,

 Ну як тут буть? Ніхто це не чекав.

Вип  І наступна номінація – «Кращий помічник режисера» - присвоюється чудовим жінкам, які так добре з усим справляються. Оскар отримують Зубченко С.В та Зінченко В.П.

 Музичний номер

Вип  А як же бути без акторів? Та ще й першого плану? Тому в номінації «Краща актриса першого плану» оскар отримує наша перша вчителька Мижирицька Валентина Володимирівна (вручення).

Вип. Перша вчителька. Скільки ніжності, тепла дарують ці прості слова. Ми безмежно вдячні долі, бо вона подарувала нам вас. Ми пам’ятаємо все: цікаві уроки, веселі перерви, наші перші кроки в безмежний світ знань.

Вип. Низькій уклін майстрам дитячих душ: Губській Катерині Василівні, Пасічник Вірі Павлівні, Корж Валентині Олексіївні

Вип.Але не виразить словами

Безмежну вдячність нашим класним керівникам

. Кожен день були ви з нами,  

І ділили радощі й тривоги, 

Ви про нас завжди все знали

Усі наші стежки й дороги

Вип.Було, що через нас ви потерпали,       

Гріхи від інших наші прикривали,        

Були за нас завжди відповідальні,        

І за прогули, і за все на світі.        

Надійні, мудрі і сучасні,          

Керівники ви наші класні! 

Вип.:  В номінації « Найкращий сценарист-адаптатор» Оскар отримують Тищенко Ж.Д. та .Мельник В.М

Музичний номер

Вип

Дорогі, Жанетта Дмитрівно, Валентина Петрівна і Світлана Вікторівна.

Рідна мова — не проста наука.

Та в житті, як не крутися,

 Без неї нам не обійтися.

Господь вам дав і розум, і терпіння

 Працюєте з душею і сумлінно.

Щоб предмет ваш гарно знати,

 Багато треба працювати.

Вип. Знавець Шекспіра, Гете, Конан-Дойля,
Нехай частіше посміхається вам доля.
Щоб ви, не лише у вірша і піснях,
Скрізь побували у чужих світах.
В номінації «Кращий сценарист класики» нагороджується ……..

Вип: Щодня ми чуємо: «Йдемо в Європу» для цього обов’язково потрібні знання іноземної мови. В номінації «Краща роль в іноземному фільмі» нагороджуємо Хамраєву М.В та Коваленко О.І.

Вип. : Ваш цікавий світ – німецька мова,
Й нас до знань ви здібно ведете.
Грамотне письмо, легка розмова -
Ось чого ви нас завжди вчите!

Вип:

Вже нема плям темних на цім світі :

Ми пройшли все з заходу на схід ;

Води,землі в дивнім розмаїтті…

Був цікавим,плідним цей похід!

Вип:

Вивчає хто западини і гори,безмежні краєвиди неозорі.

Степи й долини-сенс життя ,назад немає вороття .

Географа вітаєм в нашій школі –їй відкриттів бажаємо доволі !

Вип:в номінації «Кращий режисер програми «Навколо світу» перемагає  Гребініченко Т.В

 Музичний номер

Вип.Фізика…Нема складніш науки!
Але вчитель -  майстер, хоч куди:
На уроках ми не знали скуки;
Є в кого нам вчитись і рости

Вип.:Хто у школі загадковий, хоч усе на світі знає,
Але завжди нас дивує і про дивну річ питає.
Де індукція магнітна і куди її поклали.
Поки досліди робили все магнітне поле вкрали.

Вип:Премією Оскар в номінації «Кращий режисер програми «Таємниці Всесвіту» нагороджуються Мельник В.М..Вітаємо!

Вип:Віту Олексіївну ми вітаєм ,

Їй творчих успіхів в роботі ми бажаєм.

Спішіть,творіть на благо хімії невпинно,

Бо час на місці не стоїть,а уперед іде нестримно!

Вип. Все складне ви легко викладали,

З вогником і безліччю ідей.

Ви чудес нам стільки показали!

І любили всіх-усіх дітей!

Вип. Як можна біологію любити?
Ви тільки вслухайтесь у ці страшні слова:
Мітоз, мейоз, епофіз, види, типи -
від них йде обертом дитяча голова.
А це: рефлекси, рух, гермафродити,
Гліколіз, плазмалема – просто жах!
Як можна рік у рік розповідати
Про аскариди із любов'ю на устах.
Але, коли ти вмієш всіх навчити
І від бактерій до людини перейти,
То діти зможуть цю науку полюбити,
І будуть знати так, як знаєш ти!

Вип:В номінації «Кращий режисер науково-популярних фільмів»

Перемагає вчитель хімії Бобро В.О .Оскар чекає на вас .

Музичний номер (Старі фотографії)

Вип Наступна номінація – «Кращий режисер інтелектуальних програм».  Так, а зараз інтрига…І як ви думаєте хто переможець?  Кращим режисером інтелектуальних програм стає людина, яка вважає, що інформатика – це цариця наук….Вольвач Н.І

Вип.. У майбуття комп’ютери ведуть –
Скромні та невтомні ці машини.
До хвилин складний процес зведуть,
Стільки справ пороблять для людини!

Вип. Віктор Миколайович, Євгенія Давидівно, Наталія Іванівно дякуємо за те, що ви допомогли нам стати логічними і послідовними у своїх діях і починаннях.

Вип Нас математики навчали, Щоб ми усе прорахували: Що множити, а що ділити І як в складному світі жити. Любов нам множити потрібно, Ділити радість принагідно, От щирість й щедрість — додавати, А зло від серця віднімати. І як почнемо так робити, То правильно ми будем жити: Чудово, здорово і ясно. То ж буде все у нас прекрасно. За це ми вдячні вчителям. Від нас — уклін доземний вам!

Музичний номер («Выпускной»)

Вип.. Той, хто любить фізкультуру,

Має і мускулатуру,

І здоров’я має

І лиха не знає.

Фізкультура, не секрет,

Є улюблений предмет

Багатьох дітей у школі.

Вип.Наші успіхи в футболі,

Тенісі і баскетболі -  це плід вашої роботи

Зусиль ваших і турботи.

За здоров’я, стан фізичний,

За наш розвиток всебічний.

Спасибі вам за все!

Вип. Всі знають фразу: «У здоровому тілі – здоровий дух» Як ви думаєте про кого йтиме мова? Оскар в номінації «Кращий ведучий спортивної телепередачі» отримує Семидочний   ! Вітаємо його!

Вип. Олексій Іванович може все на світі змайструвати,

Хоча він не дуже говіркий.

Хочем вам здоров’я побажати,

Дякуєм за Досвід на роки!

Вип. Тетяна Володимирівна

Вчила всіх, як уникати лих,

Не труїтись, харчуватись гарно,

Вберегтися від хвороб тяжких,

Різних травм…

Все вивчено не марно.

Музичний номер «Останній раз»

Вип. Після закінченняуроків.

Потрібен всім моральний спокій

В бібліотеці ми його знаходим

Сюди ми кожен день приходили

Приємно тут бувати ,

Читати ,думати,гадати.

Тут тихо ,затишно і гарно

Ми втрачали час не марно

Юлія Григорівна спокійна ,ділова,

Нас зустрічала радо,

Давала нам поради.

Дякуємоємо її!

Вип .Важко нашим куховарам.

Бо на кухні завжди жарко,

Вентилятор не працює,

Але їх це не хвилює.

У них є такі проблеми

Пострашніше теореми:

Про умови гарні мріють,

Та дітей вони жаліють.

ми дякуємо Світлані Олександрівні, Надії Вікторівні та Олександрі за те, що на протязі 11 років жодного дня не залишили нас голодними

Вип.Хто в школі мив і прибирав,

Хто взимку нам тепло давав,

Хто школу нам вночі охороняв,

І за майном хто наглядав.

Спасибі вам за все! Віра Яківна, Сергій Миколайович

Музичний номер

Вип. Сьогодні ми згадали багатьох людей, які брали участь у нашому шкільному житті. Ще нам дуже хочеться звернутися зі словами подяки до найрідніших – наших батьків!

Ну що ти не спиш і чекаєш вперто?

Не треба. Тривоги свої забудь.

Адже мені вже не шістнадцять, бабусю!

Мені більше! І в цьому, мабуть, суть.

 

Я знаю, вже так повелося у світі,

І навіть передчуваю що скажеш ти,

Що діти завжди для матері діти,

Нехай їм хоч двадцять, хоч тридцять три

 

Є в мене , приватне щось дуже - дуже!

А ти мене змушуєш: скажи та скажи! -

Признаюсь я чесно, що це полювання

В же зовсім мені не до душі.

 

Рідна моя, не дивися так втомлено!

Зв'язок  наш міцніший ще дотепер.

Ну хіба ти погано мене виховувала?

 Я виріс і пустощів час завмер!

 

 І в страху нехай серце твоє не б'ється,

Із очей прибери цей сум

Я не вийду назустріч кому доведеться,

Я люблю тебе, дуже люблю!

 

Не полізу кудись я в яму,

Як зустріну в дорозі біду,

Я негайно прийду за порадою, мамо,

Відразу відчую й прийду.

 

Дай твої руки розцілувати,

Найдобріші в цілому світі.

Не треба, мама, мене ревнувати,

Діти, вони ж не вічно діти!

 

Не чекай у вікна мене вперто

Запитання свої не готуй

Бо мені вже 16, мамо

Зрозумій, я прошу не сумуй!

 

Прошу тебе: викинь із серця смуток,

І нехай тривога тебе не точить.

Не бійся, рідна. Я скоро повернусь!

Не чекай мене мамо кожної  ночі!

 

Проведи мене, мамо, будь ласка,
Проведи до воріт.
Хай простелиться доля, мов казка,
Мені, рідна, услід.
Відгородить вона мене всюди
Від нещастя і біди.
Проведи, мене мамо, між люди,
В білий світ проведи.

 

Музичний номер  батьки не плачте

Вип. Прощальний вальс….Скільки в ньому спогадів,мрій і сподівань,радості і смутку,світлої печалі….. Які щемливо-ніжні почуття охоплюють душу!Переповнює серце любов до життя,до своєї юності,до вас,дорогі вчителі,до вас, однокласники…..

Вип.Сьогодні,може,як ніколи,ми відчуваємо,що школа-це наш рідний дім,адже тут ми виросли.І сьогодні зал у сяйві квітів і святкового вбрання випускників ніби притих, щоб попрощатися з нами, провести нас у далеку дорогу, яка називається дорослим життям.

ВАЛЬС

Вип. Ось і підходить до завершення церемонія нагородження! Шановні вчителі! Всі ці одинадцять років ви допомагали нам у створенні прекрасного фільму про наші шкільні роки. В ньому розповідь і про наше дитинство, успіхи, поразки, справжніх друзів, перше кохання…

Вип Цей фільм ми назвали «Остання роль». І сьогодні ми нагороджуємо нашу школу, яка перемогла в номінації «Краща кінокомпанія»!, прийміть цей Оскар від випускників 2018 року. Адже ви справді його заслужили! (вручення подарунок школі)

Фінальний виступ випускників

Випускний! 11 років ми чекаємо його рахуючи спочатку роки, потім місяці та дні. 11 років нам нагадували, що справжнє життя там, попереду, а ми лише готуємось до нього.

 

11 років нам обіцяли 100 доріг. Але лише багато років потому ми зможемо зрозуміти, що це був дійсно поворотний момент.

 

До цього наші батьки водили нас до школи за руку і передавали вчителям. А сьогодні вперше відпустили і сказали: «Йди, куди тобі підказує серце.  Ось твої 100 доріг»

 

До цього часу нам розписували кожну годину: українська, англійська,  алгебра, фізика, хімія… і так безкінечно.З цього дня розклад дивиться на нас чистим аркушем.

 

І хочеш-не хочеш, а потрібно брати ручку  і самим заповнювати свій розклад, а значить і життя.До цього моменту нас вчили життю, а тепер вирішили подивитися на що ми здатні.

 

100 доріг перетворяться в одну.А життя безжалісно змушує робити цей вибір.

І випускний вечір – це нагадування: все,  дитинство закінчилось і починається доросле життя.І це життя буде випробовувати нас

 

Говорили  нам учителі, що ми їх ще згадаємо.Адже тепер кожен день буде таким.Кожен день ми тепер будемо обирати, приймати і вирішувати.  І так все життя, яке чекає нас попереду.Сьогодні перший день нашого нового дорослого життя.

 

Тепер розійдемося у різні сторони. Чи витримає дружба? Чи не  розійдемося ми назавжди?

Школа. Невже вона оживе без нас? Невже, все так же по розкладу буде дзвеніти дзвінок, списуватися на дошці крейда, все так же будуть заповнюватися зошити і щоденники?

 

Ніч зміниться ранком. Дитинство безповоротно залишиться в минулому.

Обіцяне життя розпочалося: справжнє, доросле, радісне.

 

Ведучий  Дорогі випускники! Мабуть, кожен, хто знаходиться зараз на нашому святі, подумки бажає вам насамперед здоров’я, успіхів, щастя. Ми приєднуємося до цих побажань.

Ведучий І який би життєвий шлях ви не обрали, куди б не закинула вас доля – пам’ятайте, що перші кроки до самостійного життя вам допомогли зробити саме у цій школі.

Ведучий

Білокрилими птахами пролітають роки,

За світанками нові стають небокраї,

Відлітають у вирій малі дітлахи,

Вільним птахом у небо високе злітають.

Чи високо злетять? Тільки час їм суддя.

На світанку чекають їх нові дороги.

Зустрічай, Україно, нових громадян

їм іти у життя на твої перелоги!

 

 

 (Пісня « Випускний»)

Завантаження...
docx
Додав(-ла)
Пасічник Ганна
Додано
18 квітня 2018
Переглядів
1316
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку