Віртуальна вікотрина - "Улюблені літературні герої. Тварини - герої книжок"

Зміст архіву
Перегляд файлу

Опис вправ програми

 

  1. Загадки про тварин. У віконця під кожною загадкою слід вводити відповідь – назву тварини. Якщо в загадці речення закінчене, то відповідь з великої літери, якщо в загадці в кінці стоїть трикрапка, то відповідь – з маленької  літери. Після введення відповіді слід натиснути Enter. Якщо відповідь правильна, то з’являється зображення героя і активується наступна загадка. Кількість правильних відповідей підраховується.
  2. Хто це. Слід обирати зі списку біля зображення кожного героя його ім’я. після вибору список стає недоступним незалежно від правильності відповіді. Кількість вірних і неправильних відповідей підраховується.
  3. Знайди пару. Зібрано зображення казкових і книжкових героїв. З кожного твору або мультику – по два героя. Потрібно двічі клікати по одному з них, а потім двічі по іншому з того ж твору. Якщо відповідь правильна, то обидва герої зникають., і нараховуються бали за правильну відповідь.
  4. Хто так казав. В цьому завданні подано зображення героїв або кадрів з творів, а також їхні вислови (цитати). Перша з цитат активна. Це означає, що слід двічі клікнути мишкою по тому зображенню, до якого відноситься активна фраза. Наприклад, для першої цитати, слід клікнути двічі на зображенні Вінні Пуха. Якщо відповідь правильна, то зображення зникає, а наступна цитата активується.
  5. Казкова галерея. На 10 сторінках цього завдання під кожним кадром з книжки або мільтфільму є по три назви. Треба двічі клікнути мишкою по правильній назві. В будь якому випадку інші дві назви зникають, а обрана перефарбовується у червоний колір (правильна відповідь), або у коричневий (невірна відповідь). Бали підраховуються.
  6. Вгадай за описом. Зібрані кадри з творів та короткий опис сюжету. Слід двічі клікнути мишкою спочатку по опису (він зафарбовується у помаранчевий колір), а потім двічі на зображенні кадру, що йому відповідає. Якщо відповідь правильна, і те й інше зникають, і додається правильний бал, якщо неправильна – нічого не відбувається, і нараховується бал за невірну відповідь.

! У деяких вправах присутня російська мова, там де вона використовується у цитатах.

Для роботи програми необхідна наявність у системі Net FrameWork будь якої версії.

Середня оцінка розробки
Структурованість
3.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.3
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Глоба Людмила
    В назві роботи помилка в слові "Вікторина". І називати архіви слід латиницей, а не кирилицею.
    Загальна:
    4.3
    Структурованість
    3.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
zip
До підручника
Інформатика 4 клас (Морзе Н. В. та ін.)
Додано
24 жовтня 2018
Переглядів
806
Оцінка розробки
4.3 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку