Вправа"Робота в графічному редакторі під час проведення інтегрованого уроку з курсу "Я досліджую світ" та інформатики"

Про матеріал

Вправа, яку діти виконуватимуть в Google Drawings , дозволить не лише закріпити знання про зміни в природі восени , а й повправлятися у роботі з комп'ютерною мишкою, змінювати колір та розмір об'єктів , їх розташування.

Перегляд файлу

Робота в графічному редакторі під час проведення інтегрованого уроку з курсу " Я досліджую світ"  та інформатики

Вправа, яку діти виконуватимуть в Google Drawings , дозволить не лише закріпити знання про  зміни в  природі восени , а й повправлятися у роботі з комп'ютерною  мишкою, змінювати колір та розмір об'єктів , їх розташування.

Пропоную ось такий малюнок, який вчитель може змінити під потреби свого уроку. C:\Users\СВЕТЛАНА\Desktop\держстпндарт\клас2В.jpgПосилання на Google Drawings. Щоб працювати з цим документом у своєму Гугл Диску із можливістю редагувати його, необхідно в опції "Изменить" вибрати функцію "Виделить все", а потім "Копировать".

C:\Users\СВЕТЛАНА\Desktop\держстпндарт\Безымянный.png

C:\Users\СВЕТЛАНА\Desktop\держстпндарт\Безымянный.pngyghujk.png

Працювати з цим документом може як один учень, так і група. Перед виконанням практичної роботи треба визначити, "яких помилок допустився художник" ? (Краплі зелені, хмара теж не того кольору, що треба тощо). Також необхідно пригадати про положення сонця  над небокраєм, пригадати , які дерева довго не втрачають листя, якого кольору воно. Під час групової роботи можна розподілити ролі. Вчитель може слідкувати за ходом виконання, адже всі зміни в роботі з малюнком відображаються в реальному часі у вигляді курсорів різних кольорів .

C:\Users\СВЕТЛАНА\Desktop\держстпндарт\клас2В56.jpg

Пропонований результат

docx
Пов’язані теми
Інформатика, Матеріали до уроків
НУШ
Додано
27 липня 2019
Переглядів
1214
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку