ВПОРЯДКУВАННЯ СЛАЙДІВ. ВИСТУП З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ

Про матеріал
ВПОРЯДКУВАННЯ СЛАЙДІВ. ВИСТУП З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ Підібраний матеріал сприяє формуванню ключових компетентностей, а саме: основних компетентностей в природничих науках та технологіях, спілкуватися державною мовою, комунікативних, інформаційно-комунікаційних, інноваційних, соціальних компетентностей та вміння вчитися впродовж життя. Цифровий ресурс має на меті допомогти учителям та учням наочним та методичним доповненням програм та підручників для кращого сприйняття та засвоєння уроків інформатики для 5 класу НУШ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ВПОРЯДКУВАННЯ СЛАЙДІВ. ВИСТУП З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ Урок №19 Нова українська школа 202-2023 Підготував: Віктор Місьонг

Номер слайду 2

ПОМІРКУЙТЕ 1. Який режим зручніше використовувати під час редагування презентації та під час виступу з її використанням? 2. Чому важливий порядок розміщення слайдів у презентації?

Номер слайду 3

РЕЖИМИ РОБОТИ З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ Для опрацювання комп’ютерної презентації можна вибирати різні режими роботи, використовуючи кнопки, розміщені справа в Рядку стану вікна редактора презентацій. Для змінення положення слайда в презентації можна:

Номер слайду 4

РЕЖИМИ РОБОТИ З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ Для перетягування слайда в режимі Звичайний або Сортувальник слайдів потрібно виконати такий алгоритм: Вибрати ескіз (декілька ескізів) слайда на лівій бічній панелі Натиснути ліву кнопку миші та перетягнути ескіз на потрібне місце Відпустити ліву кнопку миші

Номер слайду 5

КЕРУВАННЯ ДЕМОНСТРАЦІЄЮ ПРЕЗЕНТАЦІЇ Керувати демонстрацією презентації в режимі Показ слайдів під час виступу можна з використанням кнопок у напівпрозорій панелі в нижній лівій частині слайда.

Номер слайду 6

КЕРУВАННЯ ДЕМОНСТРАЦІЄЮ ПРЕЗЕНТАЦІЇ Для використання Лазерного вказівника в режимі Показ слайдів потрібно виконати такий алгоритм: Готуючись до виступу з використанням комп’ютерної презентації, сплануйте текст вашого виступу. Його варто побудувати за таким планом:

Номер слайду 7

РОБОТА ЗА КОМП’ЮТЕРОМ

Номер слайду 8

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ

ppt
Пов’язані теми
Інформатика, 5 клас, Презентації
Інкл
Додано
31 березня 2023
Переглядів
1985
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку