Вправи для ранкової зустрічі

Про матеріал

Поданий матеріал допоможе підготувати дітей до робочого дня; створити у класі дружнє середовище; створити спокійний та розважливий настрій; упевнено говорити та слухати.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ранкова зустріч

Номер слайду 2

Усі учасники стають у коло, тримаючи руки за спиною. У ведучого в руках іграшка, яку треба передати по колу з рук у руки якомога швидше так, щоб іграшка не впала на підлогу. Вправа «Іграшка по колу»

Номер слайду 3

Ведучий запрошує бажаючого стати «фотографом». Усі інші учасники створюють «похмуру команду», яка має сфотографуватися. Завдання «фотографа» під час зйомки — розсмішити «похмуру команду», а завдання команди — не піддаватися на заохочення «фотографа» (звуки, слова, жести, міміка тощо). Вправа «Фотограф»

Номер слайду 4

Хто народився навесні, плесніть двічі у долоні, хто влітку – стрибніть тричі на одній нозі, хто восени – доторкніться правою рукою до лівого вуха, хто взимку – присядьте стільки разів, скільки вам років. Вправа «Ось який я!»

Номер слайду 5

Вправа «Пальчики» ― Уявіть собі, що ваш кулачок - це пелюстки квіточки, яка буде розкриватися з кожним твердженням, на яке ви погодитися.• У мене зараз гарний і піднесений настрій.• Сьогодні я закріпив та ще більше поглибив свої знання про рослини.• Я хотів би ще більше дізнатися про рослин.• Мені сподобалося грати в різні пізнавальні ігри разом зі своїми однокласниками.• Вдома я поділюся враженнями про набуті знання з батьками. ― У кого розкрилася долонька – квіточка, прошепотіть їй ласкаве і тепле слово та одним подихом подаруйте її своєму товаришеві.

Номер слайду 6

Учасники працюють у групах. Один учасник тримає м'яку іграшку і продовжує фразу: «Я — ... (ім'я). Я люблю... А ти?», — і кидає іграшку одному з учасників. Потім учасники по черзі називають, що вони запам'ятали одне про одного. Вправа «Я люблю...»

pptx
Додано
13 липня 2018
Переглядів
3851
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку