"Як нічну сорочку пошити своїми руками". Презентація

Про матеріал
Нічні сорочки: довгі, короткі, мереживні, на бретельках, з рукавами. Але кожна дівчинка мріє знайти ідеальний фасон, який зможе підкреслити всі достоїнства і приховати недоліки фігури. Дуже часто трапляється так, що модель начебто сподобалася, і тканина подобається, але не виглядає цікаво. У такому разі можна легко зшити сорочку самостійно з урахуванням індивідуальних параметрів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Як нічну сорочку зшити своїми руками

Номер слайду 2

Нічні сорочки: довгі, короткі, мереживні, на бретель-ках, з рукавами. Але кожна дівчинка мріє знайти ідеальний фасон, який зможе підкреслити всі достоїнства і приховати недоліки фігури. Дуже часто трапляється так, що модель начебто сподобалася, і тканина подобається, але не виглядає цікаво. У такому разі можна легко зшити сорочку самостійно з урахуванням індивідуальних параметрів

Номер слайду 3

Побудова викрійки досить цікавий процес. Для її виготовлення потрібно провести кілька нескладних вимірювань: обхват грудей; довжина виробу; обхват стегон. Всі ці виміри потрібні для того, щоб майбутня сорочка вільно облягала фігуру і не заважала руху. До того ж якщо додати в модель мереживо, вийде досить яскравий нічний наряд.

Номер слайду 4

Схема готової викрійки:

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Основою даної схеми служить базова викрійка сукні, яка дозволяє створювати різні вироби. Однак, можна побудувати її інакше, спираючись на особисті параметри. Нагрудна бічна виточення на схемі 1 на ліфі закривається, розкриваючи при цьому талевую виточку, а на основі сукні вона не враховується. На схемах викрійка представлена у половинчастому розмірі, для того, щоб зручніше було розкроювати матеріал. Тому ширина частин спинки і переду дорівнює 1/2 реального обсягу +3-4 сантиметри на свободу облягання. Розкрій тканини Скласти відрізок матеріалу навпіл уздовж частковій нитки і розташувати на ній викрійку. Потім приколоти шпильками або обвести крейдою. Розкроювати тканину варто з урахуванням відступу від ліній в 1 сантиметр — це припуск на майбутні шви. Всі деталі слід знаходити окремо, а виточку на нагрудній частині потрібно буде зшити, не вирізаючи пунктирні лінії.

Номер слайду 7

Шиємо нічну сорочку поетапно Після того як весь матеріал раскроен згідно викрійці слід з’єднати всі деталі між собою. Довжина виробу може регулюватися за особистим уподобанням. Ви завжди можете взяти відрізок матеріалу або трохи більше додати мереживо до подолу нічний сорочки — це додасть елегантності поряд.

Номер слайду 8

 Зібрати виріб необхідно слідуючи певним етапам: Зшити виточки на грудях. По спідниці згорнути тканина в 1,5 сантиметра і прошити крайку так, щоб потім можна було вставити туди гумку. Аналогічно прошити крайку поверху ліфа на спинці вставити в облямівку гумку. Зшити між собою верхню частина ліфа на бічних швах. З’єднати спідницю нічної сорочки. Обробити всі кромочні краю по виробу косою бейкой або мереживом. Таким чином, всі основні елементи нічний сорочки зібрані.  Останній етап складання — намітати бретельки, провести примірку і пришити їх основним швом на необхідному рівні. До того ж можна скористатися кріпленнями, як в бюстгальтері і зробити бретельки з можливістю їх регулювання. Як бачите, нічну сорочку з ситцю досить просто зшити самостійно. Така цікава річ напевно прослужить досить довго і буде радувати своєю елегантністю.

ppt
Додано
30 серпня 2019
Переглядів
2078
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку