З досвіду роботи "На крилах педагогічної майстерності"

Про матеріал

Будь паска зверніть увагу, що всі подані розробки на конкурс "ВЧИТЕЛЬСЬКА ДЕСЯТКА", а не на конкурс "Класні керівники - супергерої"

Перегляд файлу

На крилах професійної майстерності

 

   Справжнім святом професійної майстерності для вчителя початкових класів, учителя-методиста Зачепилівського ліцею, Валентини Михайлівни Сухорукової як переможця конкурсу «Панорама творчих уроків - 2014»

стала участь в підсумковому конкурсі «Українознавчий компонент у навчально – виховному просторі» видавництва «Шкільний світ», яка відбулася 28 березня 2014 року в місті Києві, де презентувала свій досвід роботи на тему «Формування громадянської свідомості молодших школярів»

 У ході конкурсу  - огляду редакція «Початкової освіти» отримала більше ніж 230 робіт педагогів з усієї України. Важко було визначити перше місце переможця  серед пяти учасників, які здобули перемогу, тому  журі  вирішили залишити переможцями Панорами – 2014 усіх:

Сухорукову Валентину Михайлівну – учитель Зачепилівського ліцею, Харківської області. Вона створила власну систему роботи, спрямовану на формування громадянської свідомості молодшого школяра. Валентина Михалівна протягом багатьох років є постійним читачем, дописувачем, автором. ЇЇ матеріали друкуються на шпальтах видавництва «Шкільного світу».

Прихожай Світлану Вікторівну – учителя Броварської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Київської області.

Гоменюк Галину Миколаївну – учителя НВК «Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 з економічним та юридичним профілем навчання», м. Могилів-Поільський, Вінницьої області.

Лапуренко Валентину Лукашівну – учителя Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №40.

Антоненко Світлану Вікторівну – учителя Коростенської міської гімназії, Житомирської області.  

Основне покликання вчителя – сіяти у дитячих душах вічне, добре, мудре. Цьогоріч на конкурс надійшло багато розробок саме від вчителів, які із захопленням віддаються своїй справі, живуть нею. Справжньою гордістю для молодих і досвідчених  вчителів є можливість працювати разом із такими мудрими, талановитими, відданими роботі вчителями як Валентина Михайлівна, котра кожен день свого життя присвячує вихованню майбутнього України, даруючи дітям частинку себе. 

    Дуже  приємно,  що Валентина Михайлівна є однією з граней цього коштовного діаманта – учительської спільноти нашого району. Хочу висловити своє щире захоплення Вашим професіоналізмом, наполегливістю та цілеспрямованістю, що проявляєте в щоденній праці. Щиро вдячні Вам, за те, що,  не шкодуючи  сил і часу, спрямували свій педагогічний талант на досягнення успіху, ділитися своїм безцінним досвідом. Нехай же й надалі вистачає у неї сил і терпіння  плідно та натхненно працювати на освітянських теренах України.    

 

 

 

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2673.jpg

 

 

 

 

 

 

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2644.jpg

 

 

Міський будинок вчителя м. Київ.

 

 

 

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2653.jpg

 

Генеральний деректорвидавництва «Шкільний Світ», кандидат філологічних наук М.В.Мосієнко

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2655.jpg

 

Головний редактор газети «Початкова освіта»  Ірина  Дмитрвна Стратілат»

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2648.jpg

 

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2649.jpg

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2677.jpg

 

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Київ\100_2693.jpg

Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку