Зразок характеристики учня

Про матеріал

Даний документ допоможе класному керівнику 9 або 11 класу при підготовці до написання характеристки для учнів випускних класів. Зразок характеристики учня 9 класу.

Перегляд файлу

Характеристика

 

_____________
_____________
____________

 

     ____________ навчається в даній школі з другого класу. Під час навчання зареко­мендував себе як активний, комунікабельний учень. Має навчальні досягнення середнього рівня. Навчається не в повну міру своїх сил. Має певні здібності, але не бажає докладати зусилля задля подолання труднощів і досягнен­ня поставленої цілі.  Пам'ять розвинена. Увага – стійка. Має схильність до предметів фізико-математичного циклу. Домашні завдання виконує не систематично.

      Не має шкідливих звичок.

      Приймає активну участь у спортивному та громадському житті школи та класу. До виконання доручень, як правило, ставиться відповідально,охоче береться за роботу, але не завжди виконує  її добре і в призначений териін. Був учасником шкільних та зональних спортивних змагань. Володимир веселий, товариський, самостійний учень. Завжди емоційно та жваво реагує на будь-які життєві явища, активно бореться з тим, що вважає несправедливим. Має багато друзів, підтримує дружні сто­сунки та із задоволенням спілкується з багатьма учнями. У класі діти ставляться до нього із симпатією. Правила поведінки, як правило, виконує.                                                                                                     

     Батьки  цікавляться навчанням сина та відповідально ставляться до його виховання     в сімї.

 

 

 

       ___ червня 20__ року

 

 

 

 

                                                              Директор школи  ______________/      /
 

                                                              Класний керівник ______________/     /

 

docx
Додано
1 грудня 2018
Переглядів
1815
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку