Зразок характеристики учня

Про матеріал

Даний документ допоможе класному керівнику 9 або 11 класу при підготовці до написання характеристк для учнів випускних класів. Зразок характеристики хорошого учня 11 класу.

Перегляд файлу

Характеристика
 

Івонова Івана Івановича,
2002 р.н., українець
учня 11 класу
ОКЗ «_______ школа загальної середньої освіти
І-ІІІ ступенів»
_________ сільської ради
 

    Іван Іванович навчається в даній школі з 2 класу. За час навчання зарекомендував себе як  здібний, активний, комунікабельний учень. Має хороші здібності по засвоєнню навчального матеріалу. Навчається на достатньому  рівні.  Пам'ять розвинена. Увага – стійка. На уроках активний, уважний, слухає пояснення вчителя.  Проявляє інтерес до навчання. Має схильність до предметів гуманітарного циклу. Мовлення розвинуте добре. Мова виразна, думки висловлює чітко, словниковий запас – значний. До уроків готується систематично.
   Не має шкідливих звичок. 

   Приймає активну участь у спортивному та громадському житті школи та класу. До виконання доручень ставиться відповідально, охоче береться за роботу, намагаючись виконати її добре. Був учасником шкільних та зональних спортивних змагань. Цікавиться спортом та музикою, грає на гітарі, є учасником гурту «Поступ» від ЦДЮ «Ріднокрай». Неодноразово брав участь у концертах художньої самодіяльності школи, часто виступає на концертах. Денис веселий, добрий,сміливий, артистичний,справедливий,ввічливий учень. Має багато друзів, підтримує дружні сто­сунки та із задоволенням спілкується з багатьма учнями. Користується авторитетом серед однокласників та учнів школи. Правила поведінки завжди виконує свідомо.
    Батьки цікавляться навчанням дитини та відповідально ставляться до її виховання в сім'ї. Надають допомогу класному керівнику. Регулярно відвідують школу.

 
 

 

 

                                                                          Директор школи  ______________ /         ./

                                                                                                                                                         Класний керівник ______________/           ./


 

 

docx
Додано
1 грудня 2018
Переглядів
3104
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку