Зразок оформлення протоколу профспілкових зборів

Про матеріал
Хочу запропонувати вашій увазі свій зразок оформлення протоколу профспілкових зборів.
Перегляд файлу

ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ЛОБАЧІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БЕРЕСТЕЧКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОТОКОЛ №1

                                                        засідання членів профспілки

  с. Лобачівка                                                                                        24 жовтня 2022 року

Голова: Алла Харчук

Секретар: Наталію Коринецьку

Присутні - 33

Відсутні -  0

 

Порядок денний:

  1. Про обрання голови профспілки.
  2. Про обрання делегувати у члени міському профспілковому комітеті працівників освіти і і науки Берестечківської міської територіальної громади.

 

СЛУХАли:

Миколу Бєшка , голову профспілки, який у своїй промові сказав, що профспілка завжди ефективно працювала, зверталася увага на проблеми кожного члена профспілки, узгоджували свої дії з вимогами дирекції, графік відпусток завжди узгоджувався з членами профспілки. Відмітив, що головне в роботі колективу – кожна людина з її інтересами та потребами. Висловив слова щирої подяки колегам, членам профспілки та дирекціїї нашого закладу за розуміння, підтримку, співпрацю та змогу працювати стільки років разом та звернувся до членів профспілки з проханням висловити свої пропозиції щодо вибору нового голови профспілки. В результаті чого профспілковий колектив висунув дві кандидатури на обрання: Наталію Коринецьку й Аллу Харчук.

ВИСТУПИЛИ:

Сергій Карніц, директора ЗЗСО Лобачівський ліцей , який висловив щиру подяку Миколі Бєшко, у зв’язку з виходом на пенсію, за його сумлінну працю у нашому закладі, за великий внесок у розвитку шкільного життя, за пербування довгі роки на посаді голови профспілки та профспілкового комітету. Також він відзначив, що Микола Володимирович жив інтересами колективу, у школі завжди була відчутна його робота, як голови профспілки, та її членів. Також відмітив, що робота профспілки та її членів за керівництва Миколи Бєшка  була задовільною та завжди вчасно виконаною.

Сергій Шапочнік , голову територіального об’єднання профспілки працівників освіти і науки Берестечківської міської територіальної громади, який сказав слова вдячності  Миколі Бєшку за його віддану роботу у профспілці та профспілковому комітеті. Наголосив, що на його глибоке переконання для того, щоб досягти успіху у профспілковій діяльності, потрібно завжди йти шляхом розуміння ситуації і дотримуватися балансу інтересів: з одного боку це виробництво, з іншого – працівники, їх соціальні проблеми. Профспілкам треба тісніше працювати з представниками адміністрації, переконувати їх інколи аргументами, інколи емоціями. Якщо не підтримувати соціальну сферу, то скоро все може розвалитися. Щоб працівники ефективно працювали і були зацікавленні у зростанні рівня виробництва потрібно будувати роботу так, щоб інтереси виробництва, і соціальна сфера мали тісний взаємозв’язок . Саме таким є принцип роботи наших профспілок. Культурно – масова та спортивна робота сьогодні є великим напрямком роботи, який ведуть профспілки. Тисячі людей беруть в цьому участь по всій системі. Це потрібно для підтримання доброзичливої і дружньої атмосфери в колективі. Бо це підтримує людей, і особливо у такий складний час, як зараз. Тим самим ми доводимо самі собі і всім, що ми ще не впали, наше підприємство функціонує. Ми живемо не тільки виробничою діяльністю, а й спортивним та культурним життям. Тут, на щастя, адміністрація нас підтримує у всіх наших починаннях. Це доволі тісна взаємодія профспілок та адміністрації.

Результати голосування:

Наталія Коринецька – 2 голоси.

Алла Харчук – 31 голос.

 

УХВАЛИЛИ:

  1. Обрати Аллу Харчук головою профспілки.

 

 

 

Голова зборів                                                                                               Алла ХАРЧУК

 Секретар                                                                                                      Наталія КОРИНЕЦЬКА

 

docx
Додано
22 лютого 2023
Переглядів
8266
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку