« Звичаї, обряди та традиції нашого села Павлівки. Великдень»

Про матеріал
Проєкт на тему « Звичаї, обряди та традиції нашого села Павлівки. Великдень» Метою даного проєкту є: - прививати учням любов до рідного краю; - формувати пошукові навички; - розвиток пізнавальних інтересів і допитливості; - активізація творчої діяльності дітей; - виховувати гуманність, почуття прекрасного, любов до історії рідної землі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Назва проєкту : « Звичаї, обряди та традиції нашого села. Великдень» Керівник проєкту : Квітка Анна Геннадіївна 

Номер слайду 2

Учасники проєкту : Борка Анастасія. Година Альона. Голобородько Ян. Китаєва Валерія. Крутий Інна. Очеретько Дар`я. Шаповалова Надія

Номер слайду 3

- прививати учням любов до рідного краю;- формувати пошукові навички; - розвиток пізнавальних інтересів і допитливості;- активізація творчої діяльності дітей; - виховувати гуманність, почуття прекрасного, любов до історії рідної землі. Мета проєкту:

Номер слайду 4

Предмет дослідження : Звичаї, обряди та традиції нашого села; святкування Великодня.

Номер слайду 5

Дослідити : Як жителі села Павлівки святкували Великдень раніше, які існували традиції та обряди.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Цілі та очікувані результати: зібрати інформацію про святкування Великодня у нашому селі та проаналізувати її; поспілкуватися із місцевими жителями щодо звичаїв святкування Великодня ; написати власний вірш, оповідання, казку, байку про святкування Пасхи. оформити звіт про виконану роботу у формі проекту; провести презентацію проекту у навчальному закладі.

Номер слайду 8

Висновок Досліджуючи звичаї, традиції та обряди рідного села, ми поспілкувалися із місцевими жителями, які все своє життя прожили в Павлівці. Від них ми дізналися безліч цікавих традицій святкування Великодня . Ми вважаємо, що поставлені перед нами цілі були виконані в повному обсязі. Ми досягли мети, яку поставили перед собою на початку проекту.

Номер слайду 9

Додатки

Номер слайду 10

Жінки нашого села готуються до Пасхи.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Місцевий хор « Калинонька »

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Дякуємо за увагу

pptx
Додано
2 грудня 2021
Переглядів
375
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку