Звіт класного керівника. Особливості навчальної діяльності учня з ООП

Про матеріал
Чудово підійде для активного учня, ІІ рівня підтримки. Можна використати, як шаблон для написання власного звіту.
Перегляд файлу

Звіт

класного керівника 5 класу

_______________

Щодо особливостей навчальної діяльності учня з ООП

_____________

У 5 класі є учень,  потребує особливого підходу у здійснені навчально-виховного процесу – це ….  Олексій Сергійович.

 Хлопець добрий, чуйний, переймається проблемами класу, завжди прийде на допомогу,  активно приймає участь у виховному житті колективу. Бере участь у класних заходах.

Має найкращого друга, завжди привітно зустрічає вчителів. Відносини у класному колективі  приязні та дружелюбні. Олексій завжди твердо дотримується власної думки, чинить по справедливості, захищає  інтереси дівчат. Завжди прийде на допомогу. Ділиться власними перемогами з класним керівником та однокласниками.

Учень на уроках переважно активний ,має улюблені предмети, проте  робота залежить від настрою. У роботі на уроках йому бракує самостійності. Він звик, що має допомогу від асистента вчителя, тому поводиться неуважно , хоча його учнівське місце на першій парті, що дозволяє йому  постійно чути, бачити і бути в полі зору вчителів. 

Олексій без поважних причин не пропускає заняття. На перерві активно проводить час, також грає ігри на смартфоні. Класні доручення виконує за бажанням.

Надзвичайно важливими у реалізації інклюзивної освіти в ліцеї є взаємодія з батьками. Олексій виховується у неповній сім’ї. Мама  працює в тісному контакті з класним керівником, асистентом вчителя та адміністрацією. Завжди відгукується та цікавиться досягненнями сина. 

 

docx
Додано
4 лютого
Переглядів
35
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку