Звіт про стан національно - патріотичного виховання в групі З-К «Кухар. Кондитер» за І семестр 2022-2023 н/р

Про матеріал
Складовою частиною патріотичного виховання, а в часи війни– пріоритетною, є військово-патріотичне виховання, зорієнтоване на формування у зростаючої особистості готовності до захисту Вітчизни, розвиток бажання здобувати військові професії, проходити службу у Збройних Силах України як особливому виді державної служби
Перегляд файлу

ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»

 

Звіт

про стан національно - патріотичного виховання

 в групі З-К «Кухар. Кондитер» за І семестр

2022-2023 н/р

 

Сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі, долі своїх сусідів, подальшого світового порядку на планеті.

Складовою частиною патріотичного виховання, а в часи війни– пріоритетною, є військово-патріотичне виховання, зорієнтоване на формування у зростаючої особистості готовності до захисту Вітчизни, розвиток бажання здобувати військові професії, проходити службу у Збройних Силах України як особливому виді державної служби. Його зміст визначається національними інтересами України і покликаний забезпечити активну участь громадян у збереженні її безпеки від зовнішньої загрози. Робота з військово-патріотичного виховання здобувачів освіти проводиться комплексно, в єдності всіх його складників спільними зусиллями органів державного управління, а також освітніх закладів, сім'ї, громадських організацій та об’єднань, Збройних Сил України, інших силових структур.

Що я роблю, як класний керівник для патріотичного виховання:

Переконую здобувачів освіти в багатстві й красі рідної мови, навчаю любити свою Батьківщину. Розумінню менталітету рідного народу, вихованню поваги до його мудрості, спостережливості. Звертаю увагу   на такі риси українців, як волелюбність, наполегливість, цілеспрямованість, оптимізм, переконаність у незборимості народу. Розповідаю за теперішні здобутки держави (Дія…)

Провела такі заходи:

  1.    Перший урок“Ми  українці-честь і слава незламним”
  1.    Виховний захід - Міжнародний день грамотності

20.09 Виховний захід - День миру, Міжнародний день миру

04.10 Виховна година – «Історичні етапи становлення державності України»

 

11.10 Виховна година присвячена  дню захисника України та дню  

           українського козацтва.

           Здобувачі освіти прийняли участь  у конкурсі  вітальних листівок, у загальнонаціональній хвилині мовчання для вшанування пам’яті загиблих  у наслідок збройної агресії російської федерації.

 

25.10 Виховна година – День визволення України від фашистських

          загарбників

01.11 Бесіда - День інженерних військ. День ракетних військ тa артилерії 08.11 Виховна година – День української писемності і мови

29.11 Урок присвячений Дню Гідності та Свободи

06.12  Виховна година – День Збройних Сил України

          Випуск листівок. Відео звернення до захисників та захисниць.

 

 



 

Класний керівник _________Світлана КАРПЕНКО

 

docx
Додано
17 жовтня 2023
Переглядів
701
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку