Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Карпенко Світлана Анатоліївна
Донецька область, м.Костянтинівка, м. Костянтинівка
викладач професійно-теоретичної підготовки
Місце роботи
ДНЗ "Костянтинівське ВПУ"
Розробки та тести
Знайдено 22 матеріала
ТЕСТ
Характеристика сиру
18 грудня 2024
ТЕСТ
Характеристика молока та молочних продуктів
18 грудня 2024
ТЕСТ
Будова, хімічний склад та харчова цінність яєць. Класифікація яєць
17 грудня 2024
ТЕСТ
Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів
17 грудня 2024
docx
Методична розробка онлайн-уроку теоретичного навчання на тему: «Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього»
19 жовтня 2023
docx
Тема уроку: Тематична атестація за темою «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього. Машини та механізми для приготування тіста, обробки м’яса і риби»
19 жовтня 2023
pptx
Росія напала на Україну!
17 жовтня 2023
pptx
Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, Що не вмирає
17 жовтня 2023
zip
ПІДБІР СОТІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО НА ХОЛОДОСТІЙКІСТЬ
17 жовтня 2023
docx
Звіт про стан національно - патріотичного виховання в групі З-К «Кухар. Кондитер» за І семестр 2022-2023 н/р
17 жовтня 2023
pptx
«Своя їжа - це шлях до свободи!»
17 жовтня 2023
docx
Розробка демонстраційного матеріалу з предмету
17 жовтня 2023
ppt
Приготування панірованих напівфабрикатів з яловичини, свинини, баранини, телятини
17 жовтня 2023
pptx
Свято життя - мінна небезпека
17 жовтня 2023
pptx
«Редан» - це російська інформаційно-психологічна спецоперація?
17 жовтня 2023
pdf
Зробимо Україну чистою!
17 жовтня 2023
pdf
Я прибрала - твоя черга 2023!
17 жовтня 2023
pdf
Екологічна ініціатива, яка змінить Україну
17 жовтня 2023
pdf
Час для екоактивації
17 жовтня 2023
pdf
Розвивай навички цифрової гігієни
17 жовтня 2023
pdf
Чисте довкілля справа кожного
17 жовтня 2023
ТЕСТ
Підсумковий тест з предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для кухаря 4 розряду
6 жовтня 2023
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!