21 листопада - День Гідності і Свободи .

Про матеріал
Матеріал може використовуватися при проведенні виховних заходів до Дня Гідності і Свободи.
Перегляд файлу

https://lh4.googleusercontent.com/proxy/HX8Z4mZUw_TDcRS8X7RitsEL8tk9Eo4hRtidBAecb4VyqcIIgj6AJ9ASW7HowyO5e2S-TamSRWn5iLEczhz7XpSBXNAEPGPTGA8d8HWDYd-i-IlXIwI20JuZ0bwNqaDqFNJzyUvg7LhHWlU76h2tit9NbZjK3iFIwGsTm62leJgFe8wc

       День Гідності і Свободи   відзначається в Україні щорічно 21 листопада. Це свято, яке відображає важливий період в історії країни - початок Революції Гідності у 2013 році.

21 листопада став вирішальним моментом у подіях Майдану, коли влада вирішила припинити протести мирним шляхом. Цього дня велися акції протесту щодо відмови уряду підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Ця подія викликала масові протести, які пізніше переросли у Революцію Гідності - рух, спрямований на захист гідності людини, боротьбу за демократію та європейські цінності.

День Гідності і Свободи святкують як символ боротьби українського народу за свої права, свободу та гідність. Це також день вшанування пам'яті тих, хто втратив життя під час Революції Гідності.

Це свято відзначається різноманітними заходами, урочистостями, пам'ятними подіями, концертами та акціями, що спрямовані на вшанування героїв та визнання їхнього внеску в історію України.

 

 

https://view.genial.ly/6574b8017148a900143b4f34/interactive-image-den-gidnosti-ta-svobodi

docx
Додано
27 березня
Переглядів
19
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку