Антикорупційний вебквест "Павутина корупційних схем"

Про матеріал
Антикорупційний вебквест "Павутина корупційних схем" в рамках апробації інструментів роботи з молоддю в темі попередження та протидії корупції
Зміст слайдів
Номер слайду 1

НВчитель Крастильова Галина Петрівна. Новоград-Волинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №10 художньо-естетичного профілю

Номер слайду 2

Мета вебквесту:розширити й поглибити теоретичні знання учнів про корупцію як соціальне явище, про види корупції, причини виникнення та наслідки корупційної діяльності для людини та суспільства в цілому;формувати почуття відповідальності за власне рішення;розвивати критичне мислення, доброчесну громадянську позицію та неприйняття корупції.

Номер слайду 3

Правила вебквесту для учасників/-ць. Кожній команді потрібно подолати віртуальний шлях від стартової кімнати до фінішу. Для цього відскануйте стартовий QR-код та перейдіть на сторінку, де знайдете запитання з чотирма варіантами відповідей. Обравши правильний, на думку команди, варіант перейдіть за посиланням, розміщеним біля відповіді та виконайте наступне завдання. Обирати варіант відповіді до запитання ви маєте всією командою, за згоди кожного учасника. Відкривати кілька посилань на одній вебсторінці заборонено. Квест починається із отримання командами легенди і завершується на вебсторінці, де ви побачите напис «Вітаємо із завершенням квесту».

Номер слайду 4

Легенда для вебквесту для команди «Чесність»Світ потрапив потрапив у тенета корупційної павутини. Усе більше людей обирають нечесний шлях для вирішення своїх питань, а згодом самі й страждають від вимагання хабарів посадовцями. Цю павутину треба розірвати, пройшовши шлях життєвих виборів. Нехай пребуде їз вами чесність, бо саме «Чесність» – назва вашої команди. Ви вже на старті, тож вирушайте у квест-подорож.

Номер слайду 5

Легенда для вебквесту для команди «Совість»Світ потрапив потрапив у тенета корупційної павутини. Усе більше людей обирають нечесний шлях для вирішення своїх питань, а згодом самі й страждають від вимагання хабарів посадовцями. Цю павутину треба розірвати, пройшовши шлях життєвих виборів. Нехай допоможе вам совість, бо саме «Совість» – назва вашої команди. Ви вже на старті, тож вирушайте у квест-подорож.

Номер слайду 6

Легенда для вебквесту для команди «Порядність»Світ потрапив потрапив у тенета корупційної павутини. Усе більше людей обирають нечесний шлях для вирішення своїх питань, а згодом самі й страждають від вимагання хабарів посадовцями. Цю павутину треба розірвати, пройшовши шлях життєвих виборів. Нехай супроводжує вас порядність, бо саме «Порядність» – назва вашої команди. Ви вже на старті, тож вирушайте у квест-подорож.

Номер слайду 7

Легенда для вебквесту для команди «Справедливість»Світ потрапив потрапив у тенета корупційної павутини. Усе більше людей обирають нечесний шлях для вирішення своїх питань, а згодом самі й страждають від вимагання хабарів посадовцями. Цю павутину треба розірвати, пройшовши шлях життєвих виборів. Нехай відновиться справедливість, бо саме «Справедливість» – назва вашої команди. Ви вже на старті, тож вирушайте у квест-подорож.

Номер слайду 8

Правильні маршрути команд. За умови правильних виборів стратегій поведінки в усіх ситуаціях команди проходять шлях із 7 локацій. Шлях команди «Чесність». Стартова кімната – Квест-кімната 2 – Квест-кімната 8 – Квест-кімната 10 – Квест-кімната 21 – Квест-кімната 17 – Квест-кімната 1. Шлях команди «Совість». Стартова кімната – Квест-кімната 3– Квест-кімната 6 – Квест-кімната 11 – Квест-кімната 14 – Квест-кімната 18 – Квест-кімната 1. Шлях команди «Порядність». Стартова кімната – Квест-кімната 4– Квест-кімната 9 – Квест-кімната 12 – Квест-кімната 15 – Квест-кімната 13 – Квест-кімната 1. Шлях команди «Справедливість». Стартова кімната – Квест-кімната 5 – Квест-кімната 7 – Квест-кімната 20 – Квест-кімната 16 – Квест-кімната 19 – Квест-кімната 1.

pptx
Додано
31 травня 2020
Переглядів
1284
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку