Батьківські збори №1 у 3 класі

Про матеріал
До кожних батьківських зборів педагог готується дуже відповідально, підбираючи різний корисний матеріал. Розказати за програмові вимоги, дати поради, обговорити різні важливі питання. Дана презентація стане в пригоді класному керівнику 3 класу нової програми НУШ за О.Я. Савченко.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Батьківські збори №1

Номер слайду 2

Порядок денний: Питання для обговорення: Перелiк навчальних предметiв, якi вивчаються у 3 класі та їх характеристика. Основнi вимоги до знань, умінь та навичок учнiв. Поради батькам. Організаційні питання

Номер слайду 3

Українська мова. Діти повинні:- вміти визначати тему та основну думку тексту за допомогою допоміжних матеріалів;- знаходити зачин, основну частину і кінцівку тексту;- вміти пояснювати зміст окремого абзаца;- будувати речення різні за метою висловлювання;- знати частини мови, питання на які вони відповідають, вміти знаходити їх у тексті;- будувати діалог на задану тему;- вміти визначати головні члени речення;- для перевірки ненаголошених голосних вміти добирати перевірні слова;- вміти розбирати слова за будовою.

Номер слайду 4

Читання. Діти повинні:- знати напам'ять 8-9 віршів, 2-3 загадки, скоромовки, прислів'я, 2-3 народні пісні;- вміти читати вголос незнайомий текст;- читати текст за особами;- складати простий план до тексту;- вміти переказувати текст;- читати 80 слів за хвилину.

Номер слайду 5

Математика. Вчаться читати, записувати i порiвнювати числа до 1000, виконувати усно позатабличне множення i дiлення в межах 100, письмово — додавання i вiднiмання чисел у межах 1000 та письмово — множення i дiлення на одноцифрове число. Учнi розв’язують текстовi арифметичнi задачi на збiльшення (зменшення) числа в кiлька разiв i складенi задачi; вчаться обчислювати площу i периметр прямокутника. Третьокласники вчаться планувати майбутню дiяльнiсть, дотримуватись встановленого порядку виконання, доводити правоту своїх думок, порiвнювати предмети за рiзними ознаками, перевiряти результати дiяльностi, контролювати послiдовнiсть виконання роботи та її промiжнi результати.

Номер слайду 6

Об’єм письмової роботи на уроці: Самостійна робота триває 10-13 хв, за урок написано у зошиті з української мови – 45-60 слів, а з математики 2-3 задачі, 16-18 прикладів. Темп письма – 20-25 знаків за хвилину. Обсяг домашнього завдання – 70 хвилин

Номер слайду 7

Соціальна адаптація. Діти повинні:- бути мотивованими;- дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки;- не запізнюватися на уроки;- виконувати домашні завдання,- самостійно збирати речі до школи;- дотримуватися мовної етики (слова ввічливості);- бути уважним і привітним до вчителя та однокласників;- виконувати розпорядження вчителя.

pptx
Додано
22 січня 2023
Переглядів
503
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку