Батьківські збори "Наші успіхи - Вам, батьки!"

Про матеріал

Нагородження учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь гімназії та стали переможцями й призерами міських, обласних олімпіад з базових дисциплін, різноманітних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Перегляд файлу

Сценарій загальногімназичних батьківських зборів

«Наші успіхи-Вам, батьки!»

(нагородження обдарованих учнів)

 

фон «Наші успіхи, вам –батьки!»

 

Фанфари. Виходять ведучі

Ведучий 1. Доброго дня, шановна родино! Я не помилився, сказавши саме так, бо сьогодні наше свято – це свято великої гімназичної родини.

Презентація  (фото гімназистів сюжет позитив, привіт!!- зі словами на листах)

Ведучий 2. Наша гімназична родина складається з 17 дружніх класних колективів, 400 талановитих учнів та їхніх люблячих батьків, 35 учителів - «Професіоналів», 20 турботливих  працівників, яких об’єднує наполеглива праця та дитячі зіркові мрії.

 

Ведучий 2.Життя гімназистів мінливе

Вирує у світлій оселі,

Воно і тривожне, й щасливе,

У світ розчиняє нам двері!

 

Ведучий 1.Життя гімназистів стрімке і натхненне,

Веде нас вперед до вершин майбуття.

Ми прагнемо стати надією краю,

Ми славнії діти його - ти і я!

 

Ведучий 1. У світі настільки все пов’язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Наша гімназія - це дерево, на гілках якого ростуть плоди науки - його учні, які живляться мудрістю вчителів, а виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

 

Фон «Наші успіхи-Вам, батьки!»

 

Ведучий 2: Ми зібралися, щоб вшановувати тих, хто прагне знань, хто усвідомлює важливість отримання якісної освіти. Гімназія вітає свою гордість!

Ведучий 1: Вельмишановні гості, шановні вчителі, батьки і діти! Дозвольте відкрити наше гімназичне дійство  - «Наші успіхи – Вам, батьки!» свято Інтелекту, Гордості й Таланту, гімном Куп’янської гімназії №2.

Футаж (прапор України)

 

Звучить «Гімн гімназії» у виконанні вокальної групи

Фон  «Наші успіхи – вам, батьки!»

 

Ведучий1. Шановні друзі! Сьогодні гордість за нашу молоду творчу еліту міста прийшли розділити з нами поважні гості:

(представлення гостей)__________________________________________

Ведучий 1. Сьогодні на наше свято завітали наші любі батьки, рідні, знайомі. Вперше в залі присутні батьки і учні шкіл міста, бо сьогодні у нас не тільки батьківські збори, а й День відкритих дверей гімназії.

Ведучий 2. Вітаємо всіх. Звучить  музичне вітання від ____________, зустрічаємо їх бурхливими оплесками.

Футаж під пісню

Фон «Номінація – Олімпіади»

 

Номінація - Олімпіади

Ведучий 1. Якось запитали в мудреця: «З чим можна порівняти життя людини?». Мудрець відповів: «З коливанням маятника. Людина завжди в сумнівах, в пошуках відповіді «Так» чи «Ні», в пошуках істини. Вона завжди відкриває себе». Отож справжнім відкриттям для нашої гімназії стали переможці олімпіад з базових дисциплін.

Ведучий 2. Участь у олімпіадах - це щоденна робота на уроках і позакласний час, у гімназії і дома, з досвідченими вчителями і самостійно.

Ведучий 1: На сцену запрошується __________, учень 11 класу, який виборов І місце у міському етапі та ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з англійської мови.

 

Виступ  з презентацією

 

Ведучий 2: Ми пишаємося, що у нас є такі гімназисти. Усіх переможців міських і обласних олімпіад і їхніх рідних вітає танцювальний колектив «Стимул», керівник _______________________ з композицією „Малинки”

 

Фон Номінація – Мала Академія Наук  (МАН)

 

Номінація – Мала Академія Наук  (МАН)

Ведучий 1. Мала академія наук України є творчим надбанням усієї країни.

Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

Ведучий 2: Вміння бачити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв'язати їх - ось характерні риси наших гімназистів, які займаються науково-дослідницькими роботами.

Ведучий 1. На сцену запрошуємо переможця міського ( І місце) та обласного туру конкурсу МАН (ІІ місце )–________________, ученицю 10 класу.

Презентація

Виступ з презентацією

Ведучий 2: Дякуємо ____________ і всім учням-переможцям Малої академії наук і бажаємо нових творчих досягнень!

 

Фон Бізнес-проекти

Номінація -Бізнес-проект + каразинський колоквіум (фон)

Ведучий 1:Успіх у сучасному світі багато в чому визначається здатністю людини організувати своє життя як проект: визначити перспективу, знайти і залучити необхідні ресурси, намітити план дій і, здійснити його.

 

Ведучий 2: Єлизавето! Давай спробуємо спланувати робочий день ділової сучасної людини у дієсловах.

 

Ведучий 1:  Я починаю,


  • побіг,
  • дізнався
  • спланував,
  • спроектував,
  • порахував,
  • перерахував,
  • визначив,
  • виміряв,
  • перевірив,
  • зекономив,
  • схвалив,
  • запропонував,
  • вирішив,
  • затвердив,
  • зацікавив,
  • обґрунтував,
  • переміг.

 

Ведучий 2: Ми впевнені, що всіма цими дієсловами користувалися наші учасники бізнес-проекту та інтелектуальних конкурсів, для підготовки у конкурсі бізнес проектів.

 

Ведучий: Сьогодні в нашій гімназії вже багато дітей, які володіють досвідом написання бізнес-проектів і крім того, ці учні заробили свої перші гроші, став переможцями конкурсу бізнес-проектів, і ось чому на сцену ми запрошуємо Слюнько Віталіну, ученицю 11 класу, яка з перших років навчання в гімназії, ставила за мету оволодіти якостями ділової сучасної людини.

Виступ з презентацією 

 

Ведучий. Шановні друзі! Юних бізнес-вумен та бізнес-менів вітає вокально-інструментальний ансамбль «Ритм», керівник _________________.

 

Футаж на виступ ВІА

Виступ ВІА

 

Фон Америки для FLEX

Номінація - FLEX

Слайд з штатами в яких побували наші учні

Ведучий.1: Щорічно наші гімназисти стають переможцями українсько-американського конкурсу FLEX. Ми дуже пишаємося, що наші учні вже побували у 13 штатах США .

У цьому навчальному році дві гімназистки ______________навчаються в США.

Ведучий.2: А зараз я прошу особливої тиші в залі, тому що до нас звертається з привітанням _____________ і ____________, які зараз навчаються в Америці

Відеоролик

Ведучий.1: У цьому навчальному році 10 учнів гімназії брали участь у першому турі «FLEX», і приємно відзначити, що в останньому турі залишилося 5 наших гімназистів. Переможцем у цьому навчальному році стала _______, учениця 10 класу, яка 1 вересня розпочне навчання у школах Америка. Ми з радістю надаємо їй слово.

Виступ

Ведучий2: ______! Ми трішки заздримо лобі і дуже пишаємося тобою.

 

 

Фон номінація «УЧИТЕЛЬ РОКУ»

 

Номінація - УЧИТЕЛЬ РОКУ

Класний керівник року

 

Ведучий 1. Шановні ведучі, дозвольте результати цієї номінації оголосити нам, тому що переможцем  професійного конкурсу «Класний керівник року» є мій класний керівник.

 

Ведучий 2. Так ми згодні, але й нам є про кого сказати. Бо  й мій класний керівник та наш вчитель у цьому навчальному році стала переможцем міського конкурсу «Учитель року-20___», номінація англійська мова

 

Ведучий 1. Ми впевнені, що про наших вчителів слів подяки вистачить не тільки на дві пари ведучих, а і на усіх учнів нашої гімназії. Бо вони в нас - Разом: справжні професіонали

 

Ведучий 3: Ми вітаємо та вшановуємо не тільки великий та потужний результат праці гімназистів, а і вчителів, які показують свою майстерність в фахових конкурсах.

 

Ведучий 1. Давайте ближче познайомимося з ними.

 

Ведучий 2. На основі проведеного соціологічного опитування серед  учнів гімназії вашій увазі пропонується якості наших переможців.

 

Слайд вчителя. Фото

Анжела Ігорівна

Активно випробовує новітні технології,

Наполеглива та запальна у педагогічній діяльності,

Життєрадісна, емоційна, добра, комунікативна

Енергійно працює на кожному уроці.

Лад наведе у кожній своїй справі

А також супер-фахівець у своїй спеціальності.

 

Слайд вчителя .фото

Оксана Володимирівна

Одним словом можна сказати «Професіонал».

Компетентна у всіх питаннях викладання англійської мови,

Самокритична, творча, цікавий співрозмовник,

Активністю вражає і учнів й колектив

Надійний педагог, весела, креативна

Акумулює тільки позитив.

Слайд фото вчителів на конкурсі

 

Ведучий 2. На сцену запрошуємо переможця міського та учасника обласного етапу конкурсу «Класний керівник року»  _______.

 

Виступ вчителів.

Сучасний танець. Вручення квітів.

 

Номінація - Спорт

Ведучий1: Гіппократ повчав: «Спорт має міцно увійти в повсякденний побут кожного, хто хоче зберегти працездатність, здоров’я, повноцінне та радісне життя».

 

Ведучий2: У стародавньому Римі була відомою істина: «Мудрі думки народжуються лише в здоровому тілі». Отже, ми дякуємо і пишаємося нашими гімназистами, що вони не лише здобувають ґрунтовні знання, але й штурмують спортивні вершини.

 

Ведучий 1: Під бурхливі оплески ми запрошуємо до мікрофону  переможців міських  та учасників обласних змагань з баскетболу _____.

Виступ спортсменів

 

Виступ вчителя, подяка  випускникам- переможцям

 

Ведучий1: Енергії в учнів нашої гімназії вистачає на все: на навчання, на спорт і, звичайно, на танці.

А дівчата танцювального колективу „Стимул ” настільки запальні, що здатні зарядити цією енергією цілий зал.

Ведучий2: Зустрічайте дівчат танцювальною композицією «________________»

Фон  «Наші успіхи – вам, батьки!»

 

Слайди фото з батьками

Ведучий 1.Без мрії не можна жити. Ми впевнені і віримо, що мрії збуваються і здійснення їх можливо при гармонії всіх сердець. В унісон з нашими серцями б’ються серця наших батьків. І сьогодні Вони з нами, і з гордістю спостерігають за кожним нашим успіхом.

 

Ведучий 2. На нашому святі ми говоримо слова безмежної вдячності, Вам дорогі наші батьки! Завдяки вашим турботам та допомозі наш навчальний заклад перетворився на неповторну казкову країну дитинства з рожевими вітрилами мрій та надій, що впевнено тримає курс до мети в бурхливому морі життя.

 

Привітання вчителів

Ведучий 1. Хто сказав, що усі таємниці розкриті,

І, що розум усе з'ясував і довів?

Меж таланту немає! Принаймі в освіті

Ще існує багато новітніх шляхів.

 

Ведучий 2. У новаторськім світлі сьогодні постане

Розмаїття ідей, неосяжних шляхів.

Ті, хто з гордістю носить ім'я Освітянин

Презентують освіту сьогоднішніх днів

 

(фон) свет

Ведучий1. Працю вчителя ні з чим не порівняти, вчителеві треба працювати роками, щоб  побачити предмет свого творіння. Кожна крихта людської краси – це його безсонні ночі, сивина, неповторні хвилини його особистого щастя.

Ведучий 2. Розпочинаємо церемонію нагородження видатних педагогів, які  підготували переможців олімпіад та конкурсів, для нагородження запрошуємо директора та представника батьківського комітету ________________________________________________________

(проходить нагородження)

Ведучий.  Для привітання до мікрофону запрошуємо ___________ 

Ведучий.  Шановні вчителі просимо зайняти свої місця в залі.

Ведучий.  Тож надійшов час виділити кращих із кращих, тих які справді є зірочками особливо яскравого блиску на гімназичному  небосхилі, якими сьогодні ми пишаємось.

Ведучий.  Шановні  учні, вчителі, батьки та гості! Продовжуємо урочисту  церемонію нагородження здібних та обдарованих учнів Куп’янської гімназії №2

Ведучий.  Для нагородження талановитої молоді запрошуються:

(зачитується наказ)

Ведучий 1. Слово для привітання надається директору гімназії _________

 

Виступ-привітання директора

 

Ведучий 1. Шановні гості просимо вас зайняти свої місця у залі.

 

Ведучий 2. Подивіться на цю міць талановитих і обдарованих! Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила.

 

Ведучий 1:  Переможцям усім у навчанні найкращі наші побажання!

                 Розвивайтеся, дерзайте, геніями виростайте,

                 Будьте першими в науці і високими душею,

                 Хай талант Ваш розквітає під щасливою зорею!

Ведучий2: Хай приємна гарна пісня додасть вам ентузіазму і бажання     

                здобувати нові перемоги!

 

Фінальна пісня

1

 

doc
Додано
24 жовтня 2020
Переглядів
381
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку