Батьківські збори Презентація

Про матеріал
Шкільний булінг. Якщо ваша дитина стала його жертвою. Батьківські збори. Актуальна тема на сьогоднішній час
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема загальношкільних батьківських зборів «Шкільний булінг. Якщо ваша дитина стала його жертвою» 27.09.2019р

Номер слайду 2

Порядок денний: Реєстрація учасників батьківських зборів 2. Успішність учнів 3. «Шкільний булінг. Якщо ваша дитина стала його жертвою», 4.«Домашнє насильство та як його уникнути». 5. Різне.

Номер слайду 3

«Дитина — дзеркало сім'ї: як у краплі води відбивається сонце — так у дітях відбивається моральна чистота матері й батька. Завдання школи та батьків — дати кожній дитині щастя». (В. О. Сухомлинський). «Наші діти — це наша старість, погане виховання — це наше майбутнє горе, це наша провина перед іншими людьми». (А. С. Макаренко)

Номер слайду 4

Заняття в школі можуть лише надати розумові правила, добуті чужим трудом. Але здатність користуватися ними розвиває виключно домашня самостійна праця І.Кант

Номер слайду 5

Шановні батьки! Не забувайте про те, що перш за все на Вас лежить відповідальність за виховання і навчання Ваших дітей! Конвенція про права дитини, ст.18. Батьки або у відповідних випадках законні опікуни несуть основну відповідальність за виховання і розвиток дитини

Номер слайду 6

Причини відставання у навчанні Вади розвитку дитини, Біопсихічні Рівень вихованості Вплив сім’ї.

Номер слайду 7

Завдання батьків позитивна мотивація до навчальної діяльності дитини; небайдуже та позитивне ставлення батьків до школи; ви повинні знати вікові та індивідуальні особливості своєї дитини.

ppt
Додано
5 грудня 2021
Переглядів
1592
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку