Участь першокласників у святах

Про матеріал

Прощання з Букварем – свято, на якому першокласники прощаються зі своїм найпершим і головним підручником – Буквариком. Здається, тільки вчора прийшли до школи на перший дзвінок, а вже — закінчують перший клас. За цей невеличкий проміжок часу діти вивчили букви, стали самі читати казки, оповідання, вірші. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань.

Перегляд файлу

У 1 –А та 1 – Б класах відбулося свято « Букварика», на якому було створено атмосферу радості від прочитання першої книжки – Букваря. Діти продемонстрували досягнення,  отримані за перший рік навчання, повторили абетку, показали свої акторські здібності. Пісні про школу та букви, танцювальні номери, загадки, ігри – все це зробило виховний захід святковим і неповторним.

 

 

Давно відійшли в минуле роки війни, але память про ті тяжкі дні живе в серцях людей. Саме цій темі були присвячені виховні години, яки пройшли в 1 –А та в 1 –Б класах. Хвилина мовчання, запалені свічечки – це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Використання відеоматеріалу, аудіо запис пісень на воєнну тематику вселяє віру в те, що память про ті дні не піде в забуття.  

doc
Додано
24 січня 2019
Переглядів
421
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку