Чірлідінг. Базові положення рук.

Про матеріал
Презентація "Чірлідінг. Базові положення рук" допоможе ознайомитися з базовими положенями рук в чарлідінгу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА: кисті зібрані в кулаки, великий палець зверху, руки сильні, напружені, руху рук різкі, точні і з зупинкою. ПОЛОЖЕННЯ КОРПУСУ: шия витягнута, плечі опущені, очі підняті вгору, таз підвернутий вперед і поперек рівна без прогину, прес-сідниці-ноги максимально напружені, коліна прямі.

Номер слайду 5

Hight V (хай ві)

Номер слайду 6

Hight V (хай ві) Опис: прямі руки розташовані «в сторони-вгору» під кутом приблизно 30 ° до вертикалі. Тильні сторони долонь спрямовані вгору. Кисті не заламувати вгору / вниз. Що повинен бачити глядач: кулаки з боку великого пальця.

Номер слайду 7

Low V (лоу ві)

Номер слайду 8

Low V (лоу ві) Опис: прямі руки розташовані «в сторони-вниз» під кутом приблизно 30 ° до вертикалі. Тильні сторони долонь спрямовані вгору. Кисті не заламувати вгору / вниз. Що повинен бачити глядач: кулаки з боку великого пальця.

Номер слайду 9

Hight touchdown (верхній тачдаун)

Номер слайду 10

Hight touchdown (верхний тачдаун) Опис: руки витягнуті вгору в одну лінію з корпусом, лікоть знаходиться над плечем, кисть над ліктем. Тильні сторони кистей спрямовані назовні (в різні боки). Що повинен бачити глядач: кулаки з боку мізинця.

Номер слайду 11

Low touchdown (нижній тачдаун)

Номер слайду 12

Low touchdown (нижній тачдаун) Опис: руки витягнуті вертикально вниз і притиснуті до корпусу. Тильні сторони кистей спрямовані назовні (в різні боки). Що повинен бачити глядач: кулаки з боку великого пальця.

Номер слайду 13

Ready (руки на стегнах)

Номер слайду 14

Ready (руки на стегнах) Опис: кулаки впираються в тазові кістки, тильні сторони кистей спрямовані вперед. Що повинен бачити глядач: тильні сторони кулака.

Номер слайду 15

Т

Номер слайду 16

Т

Номер слайду 17

Т Опис: прямі руки розташовані в сторони і злегка вперед. Кисті не заламувати, а є продовження руки. Тильні сторони кистей спрямовані вгору. Що повинен бачити глядач: Кулаки з боку великого пальця.

Номер слайду 18

Broken T (ламане Т)

Номер слайду 19

Broken T (ламане Т)

Номер слайду 20

Broken T (ламане Т) Опис: руки зігнуті в ліктях з положення «Т», при цьому кисть знаходиться на одній лінії з плечем. Тильні сторони кистей спрямований вгору. Що повинен бачити глядач: Кулаки з боку мізинця.

Номер слайду 21

Muscle man

Номер слайду 22

Muscle man Опис: руки зігнуті в ліктях під кутом 90 °, розведені рівно в сторони, кисть розташована над ліктем, лікоть навпаки плеча. Тильні сторони кистей спрямовані назовні (в різні боки). Що повинен бачити глядач: Кулаки з боку мізинця.

Номер слайду 23

Punch (панч)

Номер слайду 24

Punch (панч) Опис: руки зігнуті в ліктях під кутом 90 °, розведені рівно в сторони, кисть розташована над ліктем, лікоть навпаки плеча. Тильні сторони кистей спрямовані назовні (в різні боки). Що повинен бачити глядач: верхня рука - кулак з боку мізинця, рука на тазової кістки - тильна сторона.

Номер слайду 25

Basket

Номер слайду 26

Basket Опис: руки випрямлені вперед перед собою паралельно підлозі, тильні сторони кистей спрямовані вгору (пальці вниз). Що повинен бачити глядач: кулаки з боку чотирьох пальців (пальці спрямовані в підлогу).

Номер слайду 27

Candlesticks

Номер слайду 28

Candlesticks Опис: руки випрямлені вперед перед собою паралельно підлозі, тильні сторони кистей спрямовані в різні боки (назовні). Що повинен бачити глядач: руки віпрямлені вперед перед собою паралельно підлозі, тільні стороні кисті спрямовані в різні боки (назовні).

Номер слайду 29

Daggers (кинжалы)

Номер слайду 30

Daggers (кинжалы) Опис: руки зігнуті в ліктях і притиснуті до корпусу, кисть розташована над ліктем і в одній лінії з плечем. Тильні сторони кистей спрямовані в різні боки (назовні). Що повинен бачити глядач: кулаки со стороны мизинца.

Номер слайду 31

Diagonal (діагональ)

Номер слайду 32

Diagonal (діагональ)

Номер слайду 33

Diagonal (діагональ) Опис: комбінований рух: одна рука знаходиться в позиції «лоу ві», інша рука в позиції «хай ві», корпус при цьому спрямований рівно вперед. Що повинен бачити глядач: кулаки з боку великого пальця у нижній і верхній руки.

Номер слайду 34

К (кей)

Номер слайду 35

К (кей) Опис: комбінований рух: одна рука знаходиться в позиції «лоу ві», інша рука в позиції «хай ві». Обидві руки спрямовані в одну сторону (обидві вправо або обидві вліво). Що повинен бачити глядач: кулак верхньої руки з боку великого пальця, кулак нижньої руки з боку мізинця.

Номер слайду 36

L (ель)

Номер слайду 37

L (ель)

Номер слайду 38

L (ель) Опис: комбінований рух: одна рука знаходиться в позиції «Т», інша рука в позиції «верхній тачдаун». Що повинен бачити глядач: кулак верхньої руки з боку мізинця, кулак руки, спрямованої в бік, з боку великого пальця.

Номер слайду 39

Bow and arrow (лук і стріла)

Номер слайду 40

Bow and arrow (лук і стріла)

Номер слайду 41

Bow and arrow (лук і стріла) Опис: комбіноване рух, одна рука в положенні «Т», інша в положенні «ламане Т». Що повинен бачити глядач: кулак зігнутою в лікті руки - з боку мізинця, кулак прямий руки - з боку великого пальця.

Номер слайду 42

Checkmark (галочка)

Номер слайду 43

Checkmark (галочка)

Номер слайду 44

Checkmark (галочка) Опис: комбіноване положення - одна рука знаходиться в положенні «Хай ві», друга рука зігнута в лікті, лікоть спрямований в тазову кістку, тильна сторона кисті розгорнута вниз. Що повинен бачити глядач: кулак верхньої руки - з боку великого пальця, кулак зігнутої руки - з боку мізинця.

Номер слайду 45

Box

Номер слайду 46

Box Опис: руки зігнуті в ліктях під кутом 90 ° і розташовані на рівні плечей один над одним: лікоть над пензлем, кисть над ліктем (лежать одна на інший). Тильні сторони кистей спрямовані вгору. Що повинен бачити глядач: кулаки з боку мізинця.

Номер слайду 47

Використані джерела: http://epicenter.by/all/cheer/bazovye-polozheniya-ruk-v-cherlidinge/; https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B8%D1%80%D0%BB%D1%96%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3; https://www.google.com/search?q=%D1%87%D1%96%D1%80%D0%BB%D1%96%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B3&rlz=1C1SQJL_enUA888UA888&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOi5HruOfnAhXuoosKHbwxDf4Q_AUoAnoECBEQBA&biw=929&bih=883; https://www.google.com/search?q=%D1%87%D1%96%D1%80%D0%BB%D1%96%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B3&rlz=1C1SQJL_enUA888UA888&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOi5HruOfnAhXuoosKHbwxDf4Q_AUoAnoECBEQBA&biw=929&bih=883#imgrc=UfZKGweLksyPqM; https://www.google.com/search?q=%D1%87%D1%96%D1%80%D0%BB%D1%96%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%B3&rlz=1C1SQJL_enUA888UA888&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjOi5HruOfnAhXuoosKHbwxDf4Q_AUoAnoECBEQBA&biw=929&bih=883#imgrc=8avL-78MYSnldM

Номер слайду 48

Презентацію розробив учитель фізичної культури, початкових класів та Захисту Вітчизни “Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Полтавської міської ради Полтавської області” Бардін А.О.

Номер слайду 49

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
4.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Дробанцева Алена
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
8 березня 2020
Переглядів
4722
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку