День Героїв Небесної Сотні

Про матеріал
Виховна година на тему: "День Героїв Небесної Сотні". Герої Небесної Сотні зробили свій вибір – виборювати свободу та гідність, віддавши за це життя. Вони загинули за те, щоб Україна розвивалася як вільна демократична держава. Пам’ятаємо та вшановуємо Героїв Небесної Сотні
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День Героїв Небесної Сотні

Номер слайду 2

"Серед вогню та льоду, снайперів на дахах Небесна Сотня заплатила найстрашнішу ціну патріотів… Їхня кров та мужність дають українському народові другий шанс на свободу".

Номер слайду 3

Щороку 20 лютого в Україні вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні. На згадку про події Євромайдану десятирічної давнини в Києві відбудеться низка заходів — панахиди за загиблими Героями, фотовиставки, екскурсії, показ документальної хроніки, концерт пам'яті.

Номер слайду 4

Свобода – фундаментальна характеристика людського існування, це можливість вільного вибору та усвідомлення власної відповідальності за цей вибір. Герої Небесної Сотні зробили свій вибір – виборювати свободу та гідність, віддавши за це життя. Вони загинули за те, щоб Україна розвивалася як вільна демократична держава.

Номер слайду 5

Гендиректор Національного музею Революції Гідності Ігор Пошивайло розповів, що у столиці меморіальні заходи на вшанування Небесної Сотні почнуться 18 лютого в Маріїнському парку. Це — дата загибелі перших мітингувальників на Майдані 2014 року.

Номер слайду 6

Це – день жалоби, оскільки він пов’язаний із загибеллю громадян під час Революції Гідності та на початку російської агресії на сході України, але він покликаний ушановувати не смерть, а боротьбу за гідне та вільне життя, жертовність і відвагу. Чітка громадянська позиція та готовність обстоювати її до кінця – це ті якості, які мали Герої Небесної Сотні та які гідні наслідування. Слово вчителя:

Номер слайду 7

Орден Героїв Небесної Сотні:

Номер слайду 8

Пам’ятаємо та вшановуємо Героїв Небесної Сотні

pptx
Додано
19 лютого
Переглядів
92
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку