День гідності та соборності України

Про матеріал
ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ 23 листопада 2020 року по школі, згідно плану роботи були проведені заходи між учнями 5-х, 10-х та 9-х класів, щодо відзначення Дня Гідності та Свободи. Мета: ознайомити учнів із трагічною сторінкою нашої історії, вшанувати патріотизм і мужність громадян-учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років; виховувати в учнях почуття патріотизму, любові до рідної країни; розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Перегляд файлу

ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

     23 листопада 2020 року по школі, згідно плану роботи були проведені заходи між учнями 5-х, 10-х та 9-х класів, щодо відзначення Дня Гідності та Свободи.

      Мета: ознайомити учнів із трагічною сторінкою нашої історії,  вшанувати патріотизм і мужність громадян-учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років; виховувати в учнях почуття патріотизму, любові до рідної країни; розвивати бажання стати гідними громадянами України.

    Було проведено: Виховна година на тему «Революція Гідності. Як це відбувалося», «Ми вільні громадяни вільної держави» (5-9 кл).

  Перегляд документального фільму «Революція Гідності. Майдан » (10 кл)

Вчитель історії Постоян Валерія Ельдарівна

ФОТО-ЗВІТ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
25 січня 2021
Переглядів
607
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку