"День Української Дежавності" (презентація).

Про матеріал
Це державне свято, яке припадає на день хрешення Київської Русі, Володимиром Великим. Свято запровадив Президент Володимир Зеленський. Перший раз його відзначатимуть 28 липня 2022року. Цей день стане вихідним, для українців.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День Української Дежавності

Номер слайду 2

«Хай буде мир для України!» «Хай буде мир для України!» -Всі просять: доньки і сини. Молитви наші Богу линуть,Щоб більше не було війни. Хай квітне наша Україна,Буяє золотом ланів!До Бога пісня наша лине... Йому присвячений той спів.

Номер слайду 3

День Української Державності - 28 липня Це державне свято, яке припадає на день хрешення Київської Русі, Володимиром Великим. Свято запровадив Президент Володимир Зеленський. Перший раз його відзначатимуть 28 липня 2022року. Цей день стане вихідним, для українців.

Номер слайду 4

Свято встановлено Указом Призедента Ураїни, що був підписаний під час урочистостей до тридцятої річниці Незалежності України. Українське державотворення сягає корінням часів заснування міста Києва. Володимир Великий, князь Київської Русі.

Номер слайду 5

Князь Володимир Великий хрестив Київську Русь. За часи правлівня Володимира Великого, розквітло Українське державотворення.

Номер слайду 6

Головний символ української державності – тризуб, він буде й символом цього свята. Також в айдентиці свята є ще тризуб з шеврона ЗСУ, тризуб князя Володимира й тризуб, який вручну намалювали українці. Тризуб засвідчує тисячолітню історію України, бо походить від родового знака Рюриковичів – династії правителів Київської Русі.

Номер слайду 7

Ми України доньки і сини. Ми різні з материнської колиски,Та всі ми діти щирої землі. В родині вільній всі ми – українці,Ми України доньки і сини. Благословенна у віках земля. З хлібами щедрими під небом синім,Велично й впевнено зійшла зоря. Нової України!

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

pptx
Додано
5 серпня 2023
Переглядів
209
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку