Діагностувальна робота 4 клас. Диктант

Про матеріал
Матеріал можна використати під час проведення діагностувальної роботи в 4 класі в форматі дистанційного навчання. До перевірної роботи включено граматичне завдання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тридцять перше січня. Діагностувальна робота. Диктант. Старий дуб

Номер слайду 2

Інструктаж до роботи: 1. Запиши в зошитах з діагностувальної роботи: ( число, тип роботи, вид роботи і назву)Тридцять перше січня. Діагностувальна робота. Диктант. Старий дуб2. Уважно слухаєш і записуєш під диктовку речення.3. Після написання диктанту перевір самостійно його зміст.4. Не забувай про абзаци та розділові знаки, які можуть бути в тексті!!!5. Після написання диктанту виконай в обов'язковому порядку граматичне завдання, яке розміщено вкінці тексту.

Номер слайду 3

Старий дуб Широко розкинув густе гілля величезний дуб. Йоговерхів'я високо в небі розчісує хмарам коси. Скільки йому літ? Ніхто не знає. Повз нього проносились урагани битв. Він був свідком багатьох подій. До нього з сільськими хлопчикамиприбігав малий Франко. І дорослим поет любив посидітипід косматим дубом у холодку. Шум його гілля навівавмрії, будив спогади тяжкого дитинства. З того часу багато змін сталося в житті. А дуб гордостоїть на узліссі. Він ніби оповідає про давні часи і радієкожному новому щасливому дню.

Номер слайду 4

Граматичне завдання до диктанту:1) Підкреслити всі займенники, які зустрілися в тексті.2) Над кожним займенником З ПЕРШОГО АБЗАЦУ зверху напиши особу, в якому він стоїть, число і відмінок. Наприклад: Повз нього проносилися урагани битв.

pptx
Додано
30 листопада 2023
Переглядів
2911
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку