Дистанційний курс. Урок 4.Means of Transport. Travelling by Plane

Про матеріал

Анотація до дистанційного курсу з англійської мови. Тема «Подорож». 5 клас.

Цикункової Яни Вікторівни , вчителя англійської мови навчально-виховного комплексу "Ліцей - спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів № 10" Марганецької міської ради Дніпропетровської області.

Курс дає можливість учням самостійно ознайомитись з новими лексичними одиницями до теми «Подорож», активізувати їх у цікавих не стандартних мовленнєвих ситуаціях, навчати учнів практично застосовувати вивчений матеріал, занотовувати вивчене в он-лайн щоденнику, який розміщено в кожному уроці; долати мовний бар'єр, розвивати світогляд та мотивувати до вивчення англійської мови. Курс розроблено з урахуванням психолого-педагогічних особливостей учнів даного віку.

Даний курс відповідає державній навчальній програмі з англійської мови та вимогам Положення про електронні освітні ресурси.

Курс розміщено на власному блозі учителя Цикункової Я.В.

https://englishschoolbox.blogspot.com/p/blog-page_9.html

Курс охоплює 10 уроків теми «Подорож. Види транспорту» та містить 4 тренажера та 54 он-лайн теста (2 в програмі MIND MAP, 2 в програмі WORDCLOUD TAGUL) решта на безкоштовному ресурсі LearningApps.

Коротка анотація до уроку у вигляді запитань та супровідного тексту та інструкції до кожного тренажера для учня щодо роботи з матеріалами уроку дає можливість зняти труднощі для учня та вмотивувати його на продуктивне засвоєння матеріалу.

Кожен урок має свій глосарій та короткі пояснення перед завданням, граматичними правилами, що дає змогу учню впевнено почуватись перед виконанням завдання.

Теоретичний матеріал до кожного уроку подано у вигляді схем, коротких пояснень та прикладів, який обов'язково закріплюється у тренажерах.

Матеріал курсу розроблений з урахуванням міжпредметних зв'язків та практичного застосування не лише знання англійської мови, а й загальних знань з різних предметів. Теоретичний матеріал закріплюється у невимушеній іншомовній атмосфері із доцільним залученням відео та аудіо матеріалу, графічних зображень, тестів, пазлів та інших електронних ресурсів, в кожному уроці міститься певна кількість завдань для самоперевірки, для проміжного та тематичного оцінювання предметних компетентностей учнів, що дає можливість бачити свої результати одразу, фінальним завданням кожного уроку є щоденник, де учні занотовують коротко вивчений матеріал, який має також і функцію форуму для спілкування учнів, які виконували завдання уроку.

Курс має на меті розширити світогляд учнів не лише мовленнєвими засобами, але показати учням, як можна застосувати отримані знання на практиці.

Курс є авторською розробкою, завдання та тренажери розроблені на власному аккаунті електронного ресурсу LEARNINGAPPS.

Перегляд файлу

Means of Transport. Travelling by Plane.картинка.jpg

What means of transport do you remember from the previous lessons? Could you put them down in your copy-book?

 

 

 

 

  1. We are going to go on searching some information about different means of transport.

At first let`s revise the words we`ve learnt before. So, look at the pictures and name pictures.Guess, there are two extra pictures, they aren`t any means of transport. What are they?

із запитаннями.jpg

Instructions:

Перейди за посиланням до  тесту. Прочитай завдання, клікни шпилька.JPGвибери вірну відповідь, вибравши одне із запропонованих слів. Для перевірки клікнути перевірка.JPGправоруч внизу. Відповівши на останнє запитання, можеш перевірити загальну кількість вірних відповідей. Зверни увагу! До будь-якого завдання є підказка, вона знаходиться у верхньому лівому кутку поля, клікни hint.JPG.

 

Quiz

 

2) So today we travel very far. People travel by it on business and for pleasure. What mean of transport can we go by? Try to guess.

за компом 2.jpg

Instructions:

Перейди за посиланням до  тесту. Прочитай завдання або прослухай запис чи переглянь відео, виберіть потрібні букви з клавіатури, щоб вийшло слово . Якщо слово вірно вгадане, ти переходиш до наступного. Зверни увагу! До будь-якого завдання є підказка, вона знаходиться у верхньому лівому кутку поля, клікни hint.JPG.

 

Quiz

 

Well done, we`ve guessed all means of transport…… they are 5 and we are going to travel by one. Guess it, if we are going to travel by air. What is it?

 

3) Are you ready to learn something new about this kind of travelling? Read and try to understand the main things.

Before reading you have to learn some new words.

дитина чита.jpgчитають діти.png

Vocabulary:

passenger - пасажир

to check up - перевіряти

luggage - багаж

to take a seat - занімати місця

to have a snack - перехопити

a trip - коротка подорож

plane.jpg

The fastest way of travelling is by plane. With a modern plane you can get in one hour the place which takes a day to travel by train. It`s better to travel by plane on business. The officers check up the luggage and passengers take their seats. You can have a shack in the plane too.

 

4) Revise three forms of adjectives(positive, comparative and superlative) from previous lesson. Find examples of each form from the text. Put them down into your copy - book, add missing forms.

3.jpg

        Positive

       Comparative

       Superlative

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Let`s check, how you understand the information from the text.

за компом 2.jpg

Instructions:

Перейди за посиланням до завдання. Прочитай завдання, перемісти переклад до відповідного речення, якщо це вірно, вони зникнуть. Зверни увагу! На полі є 2 переклада. Зверни увагу! До будь-якого завдання є підказка, вона знаходиться у верхньому лівому кутку поля, клікни hint.JPG.

 

Test

 

6) You can do a lot of tasks. It`s great!

So, there is the last thing to do, our diary. Don`t you forget, you are to fill the gaps at the end of the lessons.

обговорюють.jpg

 

Клікни CREATE NEW TOPIC та запиши своє ім’я на титульній сторінці, потім О.К.; запиши LESSON 4 у графі TYPE THE TITLE OF YOUR NEW TOPIC HERE, у графі WRITE THE FIRST POST TO YOUR TOPIC HERE запиши 2-3 слова, які ти вивчив у цьому уроці та 3-4 речення за зразком завдань з уроку. Зверни увагу! До будь-якого завдання є підказка, вона знаходиться у верхньому лівому кутку поля, клікни hint.JPG.

 

Diary

 

docx
Додано
27 червня 2018
Переглядів
797
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку