Дистанційний урок виробничого навчання на тему: "Приготування закусок з сиру та яєць"

Про матеріал
Дистанційний урок виробничого навчання на тему: "Приготування закусок з сиру та яєць"
Перегляд файлу

image

image


image

image


image


image


image

image

image


image

image


image


image


Дайте відповіді на запитання

З ЯКИМ МАРКУВАННЯМ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ІНВЕНТАР В ГАРЯЧОМУ ЦЕХУ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗАКУСОК З СИРУ ТА ЯЄЦЬ?

__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

ЯКІ ВИМОГИ ДО РІЖУЧИХ ІНСТРУМЕНТІВ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ЗАКУСОК З СИРУ ТА ЯЄЦЬ?

________________________________________ ________________________________________ ________________________________________ ________________________________________

ЯКИХ ПРАВИЛ СЛІД ДОТРИМУВАТИСЯ ПРИ РОБОТІ В ГАРЯЧОМУ ЦЕХУ?

image_________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________

image

image


image


image


image


image

pdf
Додав(-ла)
Рєпіна Тетяна
Додано
25 квітня 2022
Переглядів
475
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку