"Дитяча легка атлетика.Формула віражів(спринтерська естафета)."

Про матеріал
Дана презентація створена для використання теоретичного матеріалу на уроках фізкультури під час дистанційного та очного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дитяча легка атлетика ФОРМУЛА ВІРАЖІВ"Спринтерська естафета"

Номер слайду 2

"Формула віражів" - спринтерська естафета,команди отримують свій рейтинг у відповідність із часом на фініші. Короткий опис: Малюнокспринтерська естафета (з використанням віражів)

Номер слайду 3

Для кожної команди необхідні дві дорожки: одна із зоною передачі естафетної палочки, а друга без неї. Усі члени команди збираються перед 10 – м зоною передачі . Перший учасник починає бігти відстань до першого флагштоку, оббігає його навколо і біжить по прямій лінії, потім оббігає другий флагшток і повертається до команди. Забігаючи в в зону передавання , (він/вона ) передає м’яке кільце (естафетну палочку) своєму товаришу по команді, який пробігає таку дистанцію до того, як передає кільце третьому члену команди, і т.д.

Номер слайду 4

БІгун, приймаючи естафетну палочку, починає біг по дистанції в напрямку в зону передач. Хронометр включається, коли перший учасник проходить в зону передач (вхід у зону передачі), і зупиняється, коли останній учасник команди пересікає лінію фінішу (вхід у зону передачі ), тобто коли (він/она) закінчує дистанцію.

Номер слайду 5

Рейтинг оцінюється відповідно до часу, показаного командою – переможницею на лінії фінішу. Наступні команди отримують свій рейтинг у відповідність із часом на фініші

Номер слайду 6

Для ефективної організації потрібно один помічник на команду. Ця людина повинна виконувати такі обов'язки:- Контролювати процес проведення змагання- Вести хронометраж— Визначати результат та реєструвати його у протоколі.

Номер слайду 7

pptx
Додано
30 березня 2023
Переглядів
352
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку