Добір жіночих зачісок за формою обличчя.

Про матеріал
Аби зачіска личила, підкреслювала красу та маскувала недоліки, потрібно підбирати її, враховуючи форму свого обличчя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Добір жіночих зачісок за формою обличчя.

Номер слайду 2

Початок. Аби зачіска личила, підкреслювала красу та маскувала недоліки, потрібно підбирати її, враховуючи форму свого обличчя. Це один із ключових факторів при виборі зачіски. Розповідаємо, як визначити свій тип обличчя і правильно підібрати зачіску

Номер слайду 3

Основні типи обличчя

Номер слайду 4

Стрижки для овального типу обличчя. Жінкам, що мають овальну форму обличчя підходить будь-яка стрижка. Втім, аби підкреслити свою природню красу, варто звертати увагу на асиметричні зачіски та стрижки із рваним чубчиком.

Номер слайду 5

Стрижки для круглого типу обличчя. Такий тип обличчя вирізняється своїми плавними контурами, тому тут буде ідеальною стрижка, яка візуально видовжить його. Це можуть бути стрижки із чіткими лініями на кшталт каре з прямими чи увігнутими краями. Також варто придивитися до зачісок із градуюванням, це надасть об’єму тонкому волоссю.

Номер слайду 6

Стрижки для довгого чи прямокутного типу обличчя. Таке обличчя має витягнуті контури, тут підійдуть зачіски, які візуально округлюватимуть його. Це можуть бути стрижки боб, багатошарове каре, зачіски з чубчиком, які прикриватимуть лоба.

Номер слайду 7

Стрижки для трикутного типу обличчя. Трикутне обличчя або у формі серця – це коли широкий лоб і вузьке підборіддя. Такий тип обличчя вимагає зачісок, що надаватимуть об’єму нижній частині. Це такі зачіски як подовжений боб чи асиметричні стрижки із рваними краями. Можна підбирати зачіски з чубчиком, які закриватимуть лоб.

pptx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний рівень) 10 клас (Коберник О.М. та інші)
Додано
19 березня
Переглядів
27
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку