Весна 2024 чоловічі зачіски.

Про матеріал
Від вибору зачіски залежить стиль та зовнішній вигляд чоловіка. Саме тому багато сучасних хлопців багато уваги приділяють своїм укладкам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТОП-5 НАЙКРАЩИХ ЗАЧІСОК НА ВЕСНУ 2024-ГО РОКУВід вибору зачіски залежить стиль та зовнішній вигляд чоловіка. Саме тому багато сучасних хлопців багато уваги приділяють своїм укладкам. У новому сезоні можна вибирати сміливі варіації стрижок, які виділяють та надають оригінальності.

Номер слайду 2

БОКСАктуальною буде стрижка на коротке волосся з поголеними скронями і довшим волоссям на маківці. Сміливо вибирайте зачіску бокс, яка є практичною та не вимагає багато часу для укладання. Вона може бути гладкою або трохи недбалою, що особливо добре виглядає в стрітстайл образі.

Номер слайду 3

БРИТТакий варіант зачіски буде чудовим вибором для ділового та елегантного чоловіка. Вона характеризується укороченим волоссям у скронь і подовженим на маківці. Перехід має бути максимально плавним та поступовим, що дозволить вам виділити власний шарм та індивідуальність.

Номер слайду 4

КАНАДКАЦе класичне практичне укладання, яке характеризується довгим волоссям у чола і коротким на маківці і у скронь. Воно підходить майже всім, легко впишеться у будь-який образ. Може бути ідеально гладким або трохи хвилястим.

Номер слайду 5

КРОПЦе лідер весни 2024 року, оскільки за допомогою такої стрижки можна створити легкий і невимушений образ. Вона характеризується дуже короткими обстриженими висками, які різко переходять у подовжений верх. Найкраще кроп виглядає на рівному волоссі.

Номер слайду 6

ФЕЙДВона особливо популярна серед молодих хлопців, оскільки дозволяє створити вільний, незвичайний образ. В її основі плавний перехід від короткого до довгого волосся. При цьому локони краще укласти на бік або незвичайно зачесати.

Номер слайду 7

ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА – ПІД НУЛЬНАЙЗРУЧНІША, НАЙНЕВИБАГЛИВІША, НАЙБІЛЬШ ЧОЛОВІЧА. НЕ ПОТРЕБУЄ ІНТЕНСИВНОГО МИТТЯАКТУЛЬНО ДЛЯ ВЕСНЯНОЇ ХВИЛІ МОБІЛІЗАЦІЇ

pptx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний рівень) 10 клас (Коберник О.М. та інші)
Додано
19 березня
Переглядів
49
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку