Доброчесність росте в середині нас.The goodness grows inside of us

Про матеріал
Пісня про доброчесність.The song about the Goodness. Доброчесність росте в середині нас.The goodness grows inside of us. https://www.youtube.com/watch?v=xWoWDdeD-ns Love,joy,peace Patience,kindness,goodness faithfulness,gentleness and self-control.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Доброчесність – визначальна риса українського народу

Номер слайду 2

Що таке доброчесність?What is Kindness?What is Goodness?The Goodness is love , joy, patience, faithfulness, gentleness and self-controll. Так, доброчесність у Великому тлумачному словнику сучасної української мови пояснюється як властивість за визначенням «доброчесний», висока моральна чистота, чесність.

Номер слайду 3

Що таке доброчесніть?«Доброчесність ‒ це не явище природи, воно не змінюється з часом та не залежить від пори року. Доброчесність ‒ це внутрішній стан, і коли ви подивитесь на нього, ви побачите людину, яка не поводиться не доброчесно за жодних обставин, і ніколи не буде», - писав американський письменник Джон Данн Мак. Дональд.

Номер слайду 4

Доброчесність є обов’язковим критерієм для роботи суддею та державним службовцем. До неї апелює громадськість, коли говорить про те, у якому напрямі має розвиватися держава. Суддя Держслужбовець Розвиток держави

Номер слайду 5

Доброчесність має стати нормою в суспільствіThe goodness Доброчесність — це чинити правильно навіть коли на тебе ніхто не дивиться.

Номер слайду 6

Легко дотримуватися правил, коли за тобою спостерігають інші люди. Складніше це робити, коли тебе ніхто не бачить і є вибір вчинити доброчесно чи ні. Ти вибираєш шлях доброчесності. І це про наші внутрішні переконання та цінності, атакож про те, що ми свідомо вибираємо шлях, коли ми керуємося правилами абонормами моралі, які встановлено. Доброчесність має стати нормою в суспільстві

Номер слайду 7

Don’t cross the bridge until you come to it. Дослівно: Не переходь міст, поки до нього не дійдеш. Не кажи «гоп», поки не перескочиш.

Номер слайду 8

Доброчесна особистість

Номер слайду 9

pptx
Пов’язані теми
Англійська мова, 9 клас, Презентації
Інкл
Додано
6 грудня 2023
Переглядів
128
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку