Домашнє завдання №1 до теми Система національної безпеки України

Про матеріал
Для перевірки домашнього завдання першого уроку з предмету Захист України (ОМЗ) учні повинні правильно втавити пропущені слова в реченні
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Домашнє завдання. ВСТАВТЕ ПРОПУЩЕНІ СЛОВА В РЕЧЕННЯ

Номер слайду 2

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання -оволодіти _____ знаннями про ______ захист, основами ______ знань і допомоги, навчитися ____ домедичну допомогу в ____ ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 3

1 завданнямедичних, різних, цивільний, власну, базовими, надавати,

Номер слайду 4

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання -оволодіти базовими знаннями про ______ захист, основами ______ знань і допомоги, навчитися ____ домедичну допомогу в ____ ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 5

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання - оволодіти базовими знаннями про цивільний захист, основами ______ знань і допомоги, навчитися ____ домедичну допомогу в ____ ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 6

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання - оволодіти базовими знаннями про цивільний захист, основами медичних знань і допомоги, навчитися ____ домедичну допомогу в ____ ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 7

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання - оволодіти базовими знаннями про цивільний захист, основами медичних знань і допомоги, навчитися надавати домедичну допомогу в ____ ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 8

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання - оволодіти базовими знаннями про цивільний захист, основами медичних знань і допомоги, навчитися надавати домедичну допомогу в різних ситуаціях, дбати про ____ безпеку.

Номер слайду 9

1 завдання. Але чи не найголовніше завдання - оволодіти базовими знаннями про цивільний захист, основами медичних знань і допомоги, навчитися надавати домедичну допомогу в різних ситуаціях, дбати про власну безпеку.

Номер слайду 10

СУПЕР,М о л о д ц і!

pptx
Пов’язані теми
Захист України, Презентації
Додано
11 грудня 2023
Переглядів
116
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку