Досвід використання онлайн - платформи

Про матеріал
«Досвід використання онлайн платформи «HUMAN» для організації уроків теоретичного та виробничого навчання в реальному часі при підготовці кваліфікованих робітників напрямку громадського харчування»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Досвід використання онлайн платформи «HUMAN» для організації уроків теоретичного та виробничого навчання в реальному часі при підготовці кваліфікованих робітників напрямку громадського харчування»Державний навчальний заклад«Богуславський центр професійно – технічної освіти»

Номер слайду 2

Майстри виробничого навчання та викладачі кафедри громадського харчування та обслуговування

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Військова агресія російської федерації проти України, розпочата 24 лютого 2022 р., стала викликом самому існуванню нашої держави, її суверенітету та соборності. Суттєвими викликами для сфери професійно – технічної освіти є: 1. Загроза життю та здоров’ю учасників освітнього процесу, обмеження доступу до базових потреб людини. 2. Масштабні руйнування освітньої інфраструктури: пошкодження приміщень закладів освіти, навчальної матеріально-технічної бази, навчально - виробничих баз практики. 3. Вимушене масштабне переміщення учасників освітнього процесу в межах України та за кордон, що призвело до значних втрат контингенту здобувачів освіти, педагогічного й викладацького складу. 4. Загострення проблеми забезпечення доступу до освіти здобувачам освіти, порушення безперервності освітнього процесу.

Номер слайду 5

Нові реалії функціонування системи професійно – технічної освіти. України в умовах збройної агресії російської федерації проти України. У нових реаліях опинилися заклади професійно-технічної ,здобувачі освіти й викладачі яких масово вступали до лав Збройних сил України (ЗСУ) та територіальної оборони. Заклади освіти стали штабами допомоги населенню й військовим. Учасники освітнього процесу працювали як волонтери, передавали кошти ЗСУ, де зародився освітній фронт.

Номер слайду 6

Навчання в реальному часі

Номер слайду 7

HUMAN - КОМПАНІЯ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙУкраїнська Ed-tech компанія, що розроблює та впроваджує продукти для цифровізації українського освітнього процесу з урахуванням різних рівнів матеріально-технічного забезпечення та цифрової грамотності в закладах освіти. HUMAN забезпечує комплексну цифровізацію освітніх закладів шляхом консолідації інструментів для організації навчального процесу, комунікації та аналітики в єдиній системі. Як результат заклад отримує інструменти для очної та дистанційної форми навчання, а також прозору статистику навчального процесу.

Номер слайду 8

Продукти платформи. Продукти HUMAN розроблюються для цифровізації українського освітнього процесу з урахуванням різних рівнів матеріально-технічного забезпечення та цифрової грамотності в навчальних закладах.

Номер слайду 9

Особистий кабінет викладача, майстра виробничого навчання

Номер слайду 10

Внесення календарних планів

Номер слайду 11

Фіксація дат за кожним уроком

Номер слайду 12

Робота з журналом

Номер слайду 13

Додавання додаткових стовпчиків для оцінювання

Номер слайду 14

Зведення уроків

Номер слайду 15

Можливості платформи «HUMAN»

Номер слайду 16

За час роботи ми зробили висновок ,що платформа «HUMAN” є діючою, на якій викладачі, майстри виробничого навчання та адміністрація Центру спостерігають за результатами навчання учнів, оцінювання та виконання завдань. Платформа надає можливість бачити роботи учнів, інших викладачів та майстрів виробничого навчання, робити аналіз оцінювань по тижнях, місяцях та днях, вести журнал.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

pptx
Додано
6 жовтня 2023
Переглядів
198
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку