«Еко дізайн із фруктів та овочів» (презентація).

Про матеріал
Продовжити знайомити малят з природними об’єктами навколишнього світу; виховувати естетичні почуття та пізнавальний інтерес до живого довкілля; розвивати в дітей допитливість, уміння спостерігати; удосконавлювати творчу уяву дітей. Створювати умови для екологічного розвитку дітей. Виховувати любов до природи, бажання піклуватися про неї.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Еко дізайн із фруктів та овочів»

Номер слайду 2

Мета: Продовжити знайомити малят з природними об’єктами навколишнього світу; виховувати естетичні почуття та пізнавальний інтерес до живого довкілля; розвивати в дітей допитливість, уміння спостерігати; удосконавлювати творчу уяву дітей. Створювати умови для екологічного розвитку дітей. Виховувати любов до природи, бажання піклуватися про неї.

Номер слайду 3

Завдання дорослого – навчити дитину бачити красиве у природі не тільки у виразному або і в іншому, непомітному або незаслужено засуджуваному. Ми повторюємо красу природи у різних проявах, наближуючи її до себе. Формування ставлення до природи неможливе без виховання чуйності, співчуття, доброти, гуманізму.

Номер слайду 4

Людина і природа в усі часи були невід’ємною частиною одного цілого. Погляньте іншими очима на своє оточення, зайвий раз порадійте зелені в парку або в лісі, погодуйте голубів, виберіться на пікнік до річки або відправтеся всією родиною за грибами. Насолодіться творчістю справжнього генію – самої природи!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Шаблони:

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
5 серпня 2023
Переглядів
324
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку