«Еко дізайн із квітів» (презентація).

Про матеріал
Продовжити знайомити малят з природними об’єктами навколишнього світу; виховувати естетичні почуття та пізнавальний інтерес до живого довкілля; розвивати в дітей допитливість, уміння спостерігати; удосконавлювати творчу уяву дітей. Створювати умови для екологічного розвитку дітей. Виховувати любов до природи, бажання піклуватися про неї.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Еко дізайн із квітів»

Номер слайду 2

Мета: Продовжити знайомити малят з природними об’єктами навколишнього світу; виховувати естетичні почуття та пізнавальний інтерес до живого довкілля; розвивати в дітей допитливість, уміння спостерігати; удосконавлювати творчу уяву дітей. Створювати умови для екологічного розвитку дітей. Виховувати любов до природи, бажання піклуватися про неї.

Номер слайду 3

Любов до природи слід виховувати з раннього дитинства. Дітей, що не вміють ще ходити, - треба частіше виносити на свіже повітря, щоб вони могли бачити рідне небо, дерева, квіти, різних тварин. Все це залишається в дитячій душі, осяяне почуттями радості, і покладе основи любові до рідної природи.

Номер слайду 4

Виховуючи у малят любов до природи, рідної землі, навчаючи їх оберігати і примножувати навколишню красу, ми формуємо зачатки екологічної і моральної свідомості, духовності, гуманізму.

Номер слайду 5

Діти мають пересвідчитися у розмаїтті барв, форм і звуків у природі. Їм треба показати, як використовують люди красу природи у своєму житті.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Бажаємо успіхів!

pptx
Додано
5 серпня 2023
Переглядів
168
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку